RTX 2060 vs GTX 1660 Ti

RTX teknolojisi sizin için ne kadar önemli?Bence ilk olarak bu soruyu kendinize sormakla başlayın.Eğer sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız RTX’i muhtemelen açmayacaksınız çünkü sizin için FPS, hoş görünen ışık teknolojisinden daha önemli olacak.Ama eğer yeni çıkan hikayeli oyunlar sizin için daha önemli ise ve RTX’in oyunlarda görsel olarak fark yarattığını düşünüyorsanız bence RTX 2060’dan yana karar verilebilir.Kısacası kendi fikrimi şöyle özetleyeyim fiyat/performans ve diğer donanımlara biraz daha para ayırmak için GTX 1660Ti, aman efendim grafiklerim de olsun yeni nesil oyunları yeni teknolojilerle oynamak istiyorum dersen RTX2060.🙃Şimdiden hayırlı olsun.
RTX açmak istese bile 2060 yeterli olmayacaktır. Fakat yine de bu iki kart arasından 2060’ı öneririm. 1660Tİ’ın parasını hak ettiğini düşünmüyorum. Daha ucuza satılan 1660S bile yakın performans veriyor.

RTX açmak istese bile 2060 yeterli olmayacaktır. Fakat yine de bu iki kart arasından 2060’ı öneririm. 1660 Ti’ın parasını hak ettiğini düşünmüyorum. Daha ucuza satılan 1660S bile yakın performans veriyor.

Aslında şu anki durumda ben de RTX2060’ı seçerim. Hem performans açısından hem de yeni teknoloji açısından.Aynı zamanda RTX şu an gelişmekte olan bir teknoloji ve bu gelişimi deneyimlemek isterdim.😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı