Xbox Series X vs PlayStation 5

Yorumlara katılmıyorum.
1. Xbox oyunları ortalama 20 yıl yüksek kalitede ve takılmadan oynatır. Bilgisayar 2 yıl içinde çöp olur. Öyle eskisi gibi güncelleme falan da olmuyor artık. Komple kasa değişecek ve fiyatı da en az 3 x box kadar.
2. Xbox oyunları çok çok ucuz. Kampanya takip edersen 3 dolara oyunlar var.
3.Kinecti kaldırarak xbox hata yaptı. Ailecek seviyorduk.
4. PS5: Kendisi oahalı,oyunu pahalı ve en önemlisi, ikide bir yeni sürümü çıkıyor. Aynı bilgisayar gibi sürekli yenisini almak gerekiyor. Evdeki xboxu 17 yıldır kullanıyorum, GTA 6'yı oynatırsa hala yenilemem. Çok memnunum.

Yorumlara katılmıyorum.
1. Xbox oyunları ortalama 20 yıl yüksek kalitede ve takılmadan oynatır. Bilgisayar 2 yıl içinde çöp olur. Öyle eskisi gibi güncelleme falan da olmuyor artık. Komple kasa değişecek ve fiyatı da en az 3 Xbox kadar.
2. Xbox oyunları çok çok ucuz. Kampanya takip edersen 3 dolara oyunlar var.
3.kinecti kaldırarak Xbox hata yaptı. Ailecek seviyorduk.
4. PS5: Kendisi oahalı, oyunu pahalı ve en önemlisi, ikide bir yeni sürümü çıkıyor. Aynı bilgisayar gibi sürekli yenisini almak gerekiyor. Evdeki Xbox'u 17 yıldır kullanıyorum, GTA 6'yı oynatırsa hala yenilemem. Çok memnunum.

20 yıl mı? 20 yıla o alet çürür bırak oyun oynatmayı piyasada 100 tane cihaz varsa yarısı bozuluyor o kadar sürede zaten. Hem bilgisayar nereye 2 yılda çöp oluyormuş? 3 yılda sadece ekran kartı değiştirdim, RAM'im bozuk olmasa 1440p çatır çatır oyun oynuyorum. Öyle sandığınız gibi dakika başı yeni kasa ya da parça almaya gerek yok yani. PS5 pahalı da Xbox ucuz mu sanki Series X şu an PS5'ten bile pahalı karşılığında aldığın bir şey yok. PC'nin daha hafif ve daha az özgürlük sunan bir versiyonu gibi Xbox çok saçma. 17 yıllık Xbox'tan GTA beklemiyorsunuzdur umarım bu arada yanlış yazdınız sanırsam. Bir de PS5 nasıl dakika başı yenisi çıkıyormuş 5 senede 3 model çıktı biri zaten Fat kasanın neredeyse aynısı Slim diğeri de üst model Pro alakası yok yani.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı