RTX 2060 vs RX 5600XT

2060 artık eski bir kart, giriş seviyesi RTX kartı ve bu konuda performansı vasat. Alınacaksa 2060 Super alınmalı veya 3000 serisi beklenmeli. Fiyatını hakeden bir kart değil günümüzde. Geçen sene veya sene başında alınacak olsaydı normal bir tercih olurdu.
Bu fiyatlarda RX 5600XT'den başka ne var alınabilecek?

Bu fiyatlarda RX 5600XT'den başka ne var alınabilecek?

Yok. Nvidia alacak olsam 1660 Super veya 2060 Super alırdım, AMD ise 5600XT. Sorun yaşasam bile en ideal sürücüler gelip tamamen stabil olana kadar idare etmek, paramı fiyatına göre zayıf kalan bir karta dökmekten daha iyidir.

Sapphire Pulse RX 5600XT 2300 TL - 2400 TL fiyatlarında bulunabiliyor. Ekran kartıyla alakalı birçok olumsuz yorum görüyorum. Yok siyah ekran oldu yok bir şey oldu. Bu tarz AMD'nin yazılımsal vb. hatalarıyla uğraşmaktansa indirimleri bekleyip üzerine 100-200 TL koyarak RTX 2060 almayı planlıyorum. Sizce yaptığım mantıklı mı? RX 5600XT 6 aylık bir kat sanırım, bu tarz hatalar yeni güncellemeler ile çözülür diyorlar. Fakat RTX 2060 çıkalı bir buçuk sene olmuş.

Aynı sorunları ilk format attığında yaşıyorsun toplam indirirken ve bilgisayarı açtığımda 8 kere falan gidip geldi sonra stabil oldu şu an RX 460 kullanıyorum AMD'nin son sürüm Driver'i kurulu bir sorun yok gayet stabil tavsiyem indirim var ise RTX 2060 yada Super almanız. Tabi RTX 2060'da alınır ama Performans'ı beni pek tatmin etmedi.

Bugünlerde Gatax'ın RTX 2060'ını kullanan bir sistem kurduk. 3 günde 3 defa beyaz ekran problemi çıkardı. Yaptığım işkence testinde sorun çıkmayınca drivera bağladık. Bu her RTX 2060 alanın başına bu gelecek demek değildir, tabi ki...

Sapphire Pulse RX 5600XT 2300 TL - 2400 TL fiyatlarında bulunabiliyor. Ekran kartıyla alakalı birçok olumsuz yorum görüyorum. Yok siyah ekran oldu yok bir şey oldu. Bu tarz AMD'nin yazılımsal vb. hatalarıyla uğraşmaktansa indirimleri bekleyip üzerine 100-200 TL koyarak RTX 2060 almayı planlıyorum. Sizce yaptığım mantıklı mı? RX 5600XT 6 aylık bir kat sanırım, bu tarz hatalar yeni güncellemeler ile çözülür diyorlar. Fakat RTX 2060 çıkalı bir buçuk sene olmuş.

O fiyatlara ancak giriş seviyesi RTX 2060 alabilirsin ve alacağın kartları çoğunun soğutması pek tatmin edici olmayacaktır. 2020 yılında arka plakası olmayan plasik malzemeli karta o kadar para vermenin anlamı yok bence yakında 3000 serisi çıkacak zaten RTX 2060'ın yüzüne bakılacağını pek sanmıyorum tıpkı 1070-1080'e olduğu gibi.

O fiyatlara ancak giriş seviyesi RTX 2060 alabilirsin ve alacağın kartları çoğunun soğutması pek tatmin edici olmayacaktır. 2020 yılında arka plakası olmayan plasik malzemeli karta o kadar para vermenin anlamı yok bence yakında 3000 serisi çıkacak zaten RTX 2060'ın yüzüne bakılacağını pek sanmıyorum tıpkı 1070-1080'e olduğu gibi.
RTX 3000 serisi tahminen ne zamana çıkar? Ekran kartına çok zorlarsam 3000 TL ayırabilirim. RTX 3000 serisinde bu fiyatları görebilir miyim?

RTX 3000'e bütçem yetmedi diyelim. Şu kart nasıldır sizce? Yorumlarında bir kişi 75 dereceyi geçmiyor demiş.

RTX 3000 serisi tahminen ne zamana çıkar? Ekran kartına çok zorlarsam 3000 TL ayırabilirim. RTX 3000 serisinde bu fiyatları görebilir miyim?

Sanmıyorum daha pahalı olur beklemene değmez bence 3000 TL paran varsa indirimde güzel soğutmalı bir RTX 2060 alabilirsin 3-4 gün önce MSI RTX 2060 Gaming Z Hepsiburada'da 3200 TL'ye düşmüştü. Ama bana kalırsa gidipte Galax Palit gibi markaların 2060 modellerini almana değmez parana yazık o kadar para verip o soğutma performansını ve malzeme kalitesini verdiğin paraya hakaret.

RTX 3000'e bütçem yetmedi diyelim. Şu kart nasıldır sizce? Yorumlarında bir kişi 75 dereceyi geçmiyor demiş.
Yalan söylemişler bu kartlar yük altında rahatlıkla 80 dereceleri görüyor hatta geçiyor forumda aratarak bulabilirsin ısınan bir model bu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı