RTX 2060 vs RX 5600XT

Biraz daha araştırmaya kalkarsam en sonunda gidip GTX 1660 Super alacağım delirmek üzereyim. İnsanların yorumlarını okudukça deliriyorsun bildiğin :D bu kartı dünyada kaç milyon kişi kullanıyor ya herkesin 7/24 siyah ekran yiyecek hali yok şimdi sırf bu yüzden gidip kötü bir RTX 2060 almanın anlamı yok bence ısınacak falan uğraş dur. Diğer tarafta en azından Driver silip kuruyorsun sorunun çözülüyor ısınmaya çare yok ne olacaksa olsun ben MSI RX 5600XT Gaming X alıyorum son kararım sana da tercih hayatında başarılar fazla düşünürsen benim gibi manyak olursun dikkat et :D.

Anakart için yazdım onu lütfen dikkatli okuyun bir şey yazarken

İmkanı yok o değerlerde çalışmasının dostum sen Galax 2060 kulllandığına emin misin yoksa bu testleri oyunu açıp 20 saniye baktıktan sonra sonuçlarını mı yazıyorsun 50 dereceler falan komik rakamlar Gaming Z'de alamıyorsun o dereceleri saçmalama lütfen.

Skyrim oynuyorum kaç derece almamı bekliyorsun? Skyrim ya skyrim. Metroda 70 74 arası alınca laf yok skyrim 50 alınca mı sorun? Vsyn-c açık oynuyorum oyunların genelini.

Tomb Raider için demiştim.

Tomb raider videosunu akşam çeker atarım kardeşim youtube koyarım buraya da atarım sıkıntı yok. Star wars videosunuda çeker atarım. Yalan söyleyecek halim yok isteyen istediği kartı alsın. En geç 12 de atarım herhalde bilmiyorum yüklemesi uzun sürer mi sürmez mi.

Biraz daha araştırmaya kalkarsam en sonunda gidip GTX 1660 Super alacağım delirmek üzereyim. İnsanların yorumlarını okudukça deliriyorsun bildiğin :D bu kartı dünyada kaç milyon kişi kullanıyor ya herkesin 7/24 siyah ekran yiyecek hali yok şimdi sırf bu yüzden gidip kötü bir RTX 2060 almanın anlamı yok bence ısınacak falan uğraş dur. Diğer tarafta en azından Driver silip kuruyorsun sorunun çözülüyor ısınmaya çare yok ne olacaksa olsun ben MSI RX 5600XT Gaming X alıyorum son kararım sana da tercih hayatında başarılar fazla düşünürsen benim gibi manyak olursun dikkat et :D.

Anakart için yazdım onu lütfen dikkatli okuyun bir şey yazarken

İmkanı yok o değerlerde çalışmasının dostum sen Galax 2060 kulllandığına emin misin yoksa bu testleri oyunu açıp 20 saniye baktıktan sonra sonuçlarını mı yazıyorsun 50 dereceler falan komik rakamlar Gaming Z'de alamıyorsun o dereceleri saçmalama lütfen.
@Efe10 Galax RTX 2060 oyun testlerinden birkaç fotoğraf ne kadar doğrudur bilemem. Bakmak istersin belki.
Dostum adam buraya atmış sıcaklık değerlerini ısınmıyorda sen daha hala neyin peşindesin anlamadım doğrusu.
Tomb Raider için demiştim.

1544232929579s.jpg

Dostum adam buraya atmış sıcaklık değerlerini ısınmıyorda sen daha hala neyin peşindesin anlamadım doğrusu.

Eki Görüntüle 620480

Çık bak bakayım yukarıya elimde olsa RTX 2060 alırım yazmışım.

@Efe10 dostum bu arada şöyle bir kanal buldum birçok oyunda test ediyor kartı yardımcı olur belki. Karar vermende.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Saykoraz siz ne zaman alacaksınız ekran kartını? Siz aldıktan sonra ben de sizin deneyimlerinize göre almayı düşünüyorum.

Bu hafta içinde almayı düşünüyorum cuma günü son bir Gaming gecesine bakacağım duruma göre.

Kafam rahat etsin derseniz 2060
Yok ben 2 günde bir siyah ekran WattMan hatası alacağım derseniz 5600XT.

Evet yine ezbere konuşan fanboycuk geldi hoş geldin kardeşim benim nerelerdeydin ya.

Ne fanboyu?
Ben işlemcide AMD'yi destekliyorum ama ekran kartında düşük segment dışında adamların alınası kartları yok.

Niye kulaktan dolma bilgiler yüzünden mi alınası kartları yokmuş bizde dünden beri bunu tartışıyoruz burada giriş seviyesi RTX 2060 mı alsın Premium bir modelden 5600XT Gaming X mi alsın eminim ki hiçbir mesajı okumadan geldiniz bunu yazdınız hemen. Buna da fanboyluk deniyor hiçbir somut argüman vermeden adamların düşük segment dışında alınası kartı yok yazarsınız anca.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı