Bir kere alıp rahat edeceksiniz hocam. Zaten bu sistemi bu fiyata almanız bile gayet iyi. Benim tavsiyem riske girmeyin 200 küsür lira için.
+80 bronze sertifikalı olduğundan 12v kanalı ve diğer kanallardan verdiği güç daha verimli ve kaliteli olduğundan daha güvenli. Kapasitesi de büyük olduğundan ileride yükseltme yapmaya uygun.
Başlıkta XT yazılmış ama sistemde 5700 var. 5700 XT performans olarak iyi karttır kullandım ve iade ettim sorunları canınızı sıkabilir. Herkeste olacak veya 2060 kesin sağlam olacak diye bir durumda yok ama bunu göz önünde bulundurarak alın.
Zamanla düzelecektir keşke etmeseydiniz kart daha yeni güncellemelerle birlikte FPS artışı da olucaktir örneğin RX 580 son halini ilk haline kıyasladığımızda yaklaşık 10 FPS bir fark oluyor aynı durumu bu karttada göreceğiz bence tekrar bu kartı alın pişman olmazsanız bendr 1 2 haftaya almayı düşünüyorum
Zamanla düzelecektir keşke etmeseydiniz kart daha yeni güncellemelerle birlikte FPS artışı da olucaktir örneğin RX 580 son halini ilk haline kıyasladığımızda yaklaşık 10 FPS bir fark oluyor aynı durumu bu karttada göreceğiz bence tekrar bu kartı alın pişman olmazsanız bendr 1 2 haftaya almayı düşünüyorum