RTX 2060 vs RX 5700

Bir kere alıp rahat edeceksiniz hocam. Zaten bu sistemi bu fiyata almanız bile gayet iyi. Benim tavsiyem riske girmeyin 200 küsür lira için.
+80 bronze sertifikalı olduğundan 12v kanalı ve diğer kanallardan verdiği güç daha verimli ve kaliteli olduğundan daha güvenli. Kapasitesi de büyük olduğundan ileride yükseltme yapmaya uygun.
alın diyorsunuz yani

Siyah ekran sorunları özellikle witcher 3 için. Arızalıymış para iadesi yaptılar. Şimdi yeni kart alacağım ama kararsızım.
Zamanla düzelecektir keşke etmeseydiniz kart daha yeni güncellemelerle birlikte FPS artışı da olucaktir örneğin RX 580 son halini ilk haline kıyasladığımızda yaklaşık 10 FPS bir fark oluyor aynı durumu bu karttada göreceğiz bence tekrar bu kartı alın pişman olmazsanız bendr 1 2 haftaya almayı düşünüyorum

Zamanla düzelecektir keşke etmeseydiniz kart daha yeni güncellemelerle birlikte FPS artışı da olucaktir örneğin RX 580 son halini ilk haline kıyasladığımızda yaklaşık 10 FPS bir fark oluyor aynı durumu bu karttada göreceğiz bence tekrar bu kartı alın pişman olmazsanız bendr 1 2 haftaya almayı düşünüyorum
Sürücü problemi ayrı arıza ayrı. Benim kart arzalı çıktı. Tekrar alabilirim ama alırsam Gigabyte olacak tercihim. Sapphire daha sorunlu gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı