RTX 2060 vs RX 5700

PIXRa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım fakat izlediğim testlerde RX 5700 10-15 derece daha fazla ısınıyor, bu kartı tercih edebilmem için RTX 2060'dan daha iyi olan avantajlarını veya dezavantajlarını söylerseniz karasız kalmayacağım.

RX 5700 RTX 2060'tan güçlü bir kart fakat sorunları var. Ama sizin ürününüz de sorunlu olacak diye bir durum yok. Kullanan arkadaşlar muhakkak size geri dönüş sağlayacaktır. Şahsi fikrim o seriyi tavsiye etmiyorum.

Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım fakat izlediğim testlerde RX 5700 10-15 derece daha fazla ısınıyor, bu kartı tercih edebilmem için RTX 2060'dan daha iyi olan avantajlarını veya dezavantajlarını söylerseniz karasız kalmayacağım.
RX 5700 saphire modelini tercih edin butceni, yeterliyse saphire 5700xt alın şuanda indirimde

Teknik özellik açısından RX 5700, RTX 2060'dan çok üstün bir kart. Belki NVIDIA muadili 2060S olabilir. Ultra-High grafik ayarlarında 1080p ile 2K arasında kartları konulandıracak olsak, 2060, 1080p'ye yakın, 5700 ise 2K'ya daha yakın bir performans sergileyecek.

Sonuç olarak AMD kartların TDP değerleri yüksek doğal olarak NVIDIA'ya göre ısınıyorlar fakat bu sıcaklıklar sorun teşkil edecek sıcaklıklar değil. Güzel bir kasa içi havalandırma ile gayet serin çalışıyorlar. Bu ikisi arasında RX 5700 tercih ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı