RTX 2060 vs RX 5700XT

ardakhrmnog2

Femtopat
Daha fazla  
RX 5700 XT alacaktım vazgeçtim RTX 2060 almaya karar verdim.
RTX 2060 AMD Ryzen 3600X - kullanacağım.

i5 10400 almayı düşünüyordum bedavaya AMD Ryzen 3600X çıktı o yüzden geçtim.
Sizde RTX 2060 önerir misiniz iyi bir ekran kartı mı?
-
RDR 2 -God of War gibi oyunlar oynayacağım (2. el) - bütçe 5K (sadece ekran kartı)

son 2 aydır amd illetinden kurtuldum 6500 vardı hocam ekran kartında amd pişmanlıktır bulaşma oyun çökmeleri yazılım çökmeleri çok sık oluyor the last of us oynarken çok sıkıntı çektim ve sadece amd de sorun yaşayan var o oyunda kesinlikle performansı kötü bile olsa rtx tercih etmeni öneririm

5700 XT, 2060'dan 83 kat falan daha güçlü bir ekran kartı.

son 2 aydır amd illetinden kurtuldum 6500 vardı hocam ekran kartında amd pişmanlıktır bulaşma oyun çökmeleri yazılım çökmeleri çok sık oluyor the last of us oynarken çok sıkıntı çektim ve sadece amd de sorun yaşayan var o oyunda kesinlikle performansı kötü bile olsa rtx tercih etmeni öneririm
Last of Us'ı 4050'de oynadım bende. Orta ayarlarda sabit 60 FPS bile oynayamadım. O oyun çok ciddi sistem istiyor. Bahsettiğiniz sorun çökme problemiyse orasını bilemem ama Sony portları biraz sıkıntılı, belki ondandır.

5700 XT, 2060'dan 83 kat falan daha güçlü bir ekran kartı.

Last of Us'ı 4050'de oynadım bende. Orta ayarlarda sabit 60 FPS bile oynayamadım. O oyun çok ciddi sistem istiyor. Bahsettiğiniz sorun çökme problemiyse orasını bilemem ama Sony portları biraz sıkıntılı, belki ondandır.
evet ciddi sistem istiyor fakat benzer güçlükte nvidia ekran kartında oyun çökme problemi yok ben amd pişmanlığını (ekran kartı için) orda deneyimledim google de ¨the last of us oyundan atma sorunu`` diye aratırsanız benzer forumlardaki 6600xt gibi bir kartta bile sorun yarattığı görülüyor yinede tercih sizin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı