RTX 2060 vs Xbox Series X

2060 bazı oyunları 1080p'de bile zor çalıştırıyor, Series X sizi uzun süre 4k60FPS götürür. Boşuna GPU'ya para vermeyin.

Series X alsan evet yüksek performans oyun oynicaksın ama sana bir şey katmicak yani aynı oyunlar PC de var o yüzden 2060 daha mantıklı bence Türkçe yama mod bir sürü açıdan 2060 bence daha mantıklı zamanında One S kullanmış birisi olarak konuşuyorum Game Pass oyunlarını PC de oynadım konsol aldım ee :D oyun bulamadım oynayacak.

2060 bazı oyunları 1080P'de bile zor çalıştırıyor, Series X sizi uzun süre 4K60FPS götürür. Boşuna GPU'ya para vermeyin.

RX580 bile optimizasyonu kötü olduğu için AC Odyssey ve Cyberpunk'da zorlanıyor 1080p high da 2060 zorlanmasına imkan yok.

Ben olsam series x alırdım. Hem konsolda oyun oynama keyfi başka oluyor. Oyunlar konsolda daha optimize çalışıyor bunun sonucunda konsolları ömrü daha uzun oluyor. Valorant, cs go, lol gibi oyunlarını pcde oynarsın gerisini konsola alırsın üzmez yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı