RTX 2060 Withcer 3 Takılma Sorunu

Kéd

Megapat
Daha fazla  
  • Ryzen 7 2700
  • RTX 2060
  • 16 GB RAM
  • TUF B450
Sistemim bu şekilde. Isı değerleri normal, sürücüler güncel, her şey tam fakat sadece Witcher 3'de ultra ayarda HairWorks ayarları kapalı. Bu ayarlarda ekran kartı kullanımı %99, FPS 85-110 arasında ama aniden 1 saniyelik drop giriyor ekran kartı kullanımı %90-95 civarına düşüyor FPS de 70-75 düşüyor ama 1 saniyelik takılma oluyor, bu da oyuna oynatmıyor can sıkıyor. Oyunu sinirden sildim ama tekrar yüklüyorum. Grafik ayarlarıyla mı oynamam gerek? Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben rtx 2080ti ile 1440p de oynadım 150 li fps lere kadar çıkıyordu oyun ve genel olarak 120 kare üstünde bi sorunla karşılasmadım oyun hdd de ise açık dünya sonuçta belki dokuların yüklenme süresi ile alakalıdır o takılma.

• Ryzen 7 2700
  • RTX 2060
  • 16 GB RAM
  • TUF B450
Sistemim bu şekilde. Isı değerleri normal, sürücüler güncel, her şey tam fakat sadece Witcher 3'de ultra ayarda HairWorks ayarları kapalı. Bu ayarlarda ekran kartı kullanımı %99, FPS 85-110 arasında ama aniden 1 saniyelik drop giriyor ekran kartı kullanımı %90-95 civarına düşüyor FPS de 70-75 düşüyor ama 1 saniyelik takılma oluyor, bu da oyuna oynatmıyor can sıkıyor. Oyunu sinirden sildim ama tekrar yüklüyorum. Grafik ayarlarıyla mı oynamam gerek? Önerileriniz nedir?
Merhaba acaba ekran kartınızın suana kadarki gordugunuz en yüksek sıcaklık değerini söyleye bilir misiniz?Aynı Model ekran kartını kullanıyorum rainbow six siegede [custom ayarlarda] 68 dereceye kadar çıkıyor o yüzden merak ettim? Teşekkürler.

Merhaba acaba ekran kartınızın suana kadarki gordugunuz en yüksek sıcaklık değerini söyleye bilir misiniz?Aynı Model ekran kartını kullanıyorum rainbow six siegede [custom ayarlarda] 68 dereceye kadar çıkıyor o yüzden merak ettim? Teşekkürler.
En yüksek 66 derece gördüm. Genelde 60-64 arası ama RDR 2, Witcher 3 gibi grafik kalitesi yüksek oyunlarda 65-66 civarında oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı