RTX 2060'ın Ray Tracing özelliği 60 Hz monitörde çalışır mı?

emın12

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba herkese iyi akşamlar, benim sorum şu; RTX 2060 ile 60Hz monitörde Ray Tracing açıp oynayabilir miyim?Ve 8 GB Ram ile ray tracing rahat oynanır mı?
Rtx 2060
İ5 9400F
8GB RAM
500w psu 85+

Peki 500W psu rtx 2060 için yeterlimidir? Nvidia sitesinde önerilen 500w yazıyor ama bazıları ekran kartı yanar falan diyor bu konuda da pek bir bilgim yok açıkçası...
Alacağınız PSU'ya göre değişir. Frisby, Everest gibi bir marka alırsanız sıkıntı elbet çıkarır. Ve 600W'lık bir ünite tavsiye ederim ileriye dönüşlülük için.

Alacağınız PSU'ya göre değişir. Frisby, Everest gibi bir marka alırsanız sıkıntı elbet çıkarır. Ve 600W'lık bir ünite tavsiye ederim ileriye dönüşlülük için.
500w psu var 85+ hıgh power 12v kanalında 456 w mi ne sağlıyormuş
bir de ekran kartını oc yapınca pc yavaş yavaş donuyor psu yetersiz kaldığı için mi acaba?yoksa ram 8 gb oldugu ıcın mı

PSU yeterli. OC yapmayı bilmiyorsanız bulaşmayın.
Kendi programından yapmıştım oc fakat donmaya başlayınca kapattım. şu anda kapalı oc fakat yine de yer yer donmalar var sanki masaüstünde.ayrıca sistem şu an elimde.
Kendi programından yapmıştım oc fakat donmaya başlayınca kapattım. şu anda kapalı oc fakat yine de yer yer donmalar var sanki masaüstünde.ayrıca sistem şu an elimde.
Beyler çok fazla donma olmaya başladı korkmaya başladım chrome da gezerken bile donuyor gelioyr geri gidiyor tekrar donuyor vs. vs. ekran kartı ve işlemciyi daha bugun aldım bi ton para verdim.acaba psu mu yetersiz kalıyor?

500w psu var 85+ hıgh power 12v kanalında 456 w mi ne sağlıyormuş
bir de ekran kartını oc yapınca pc yavaş yavaş donuyor psu yetersiz kaldığı için mi acaba?yoksa ram 8 gb oldugu ıcın mı
Kullandığınız güç kaynağının kalitesi ve kaç yıllık olduğu da önemli. Eğer 4-5 yıllık bir güç kaynağı ve kalitesiz bir ürün ise yetersiz kalmaya başlayabilir. Çünkü güç kaynakları kullanıldıkça ömürleri azalan ürünlerdir.

Kullandığınız güç kaynağının kalitesi ve kaç yıllık olduğu da önemli. Eğer 4-5 yıllık bir güç kaynağı ve kalitesiz bir ürün ise yetersiz kalmaya başlayabilir. Çünkü güç kaynakları kullanıldıkça ömürleri azalan ürünlerdir.
1.5 senelik high power 500w 85+ psu ve şuan hala pc başındayım çıldırmak üzereyim sürekli donuyor. En ufak Bi işlem yapsam donuyor. Ağlıcam birazdan o kadar para verdim. 😓😓

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı