RTX 2060S ile Sistem yükseltme tavsiyesi

euk59

Decapat
Sistemi 1440P'ye geçiş için yükseltmek istiyorum. İlk olarak RTX 2060S OC ile başladım daha sonra monitör, kasa, anakart, işlemci, RAM diye gideceğim sırayla. Bir şablon oluşturdum ve bu şablon üzerinden tavsiyelerinizi bekliyorum. Listedeki fiyatların biraz yukarısına da çıkılabilir tavsiyelerde fakat arada çok fark olması bütçeyi zorlar. RAM'ler için özel bir sorum olacak. İşlemci 9900K Intel'in sitesinde 2666 MHz RAM desteği var gözüküyor fakat araştırıp baktığımda 3000 ya da üstünde kullanım sağlayanlar var. 2666'nın üzerine çıkmak sorun oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

veya Asus TUF Gaming X570 PLUS Wi-Fi DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (500Tl fazla verebilirseniz önerim ASUS'tur)

Bu sistem çok daha iyi oldu 3900X, i9 9900K'dan çok daha güçlü (çoklu çekirdek performansı)

Ayrıca bu sisteme önerdiğim PSU'da fazlasıyla yeterli

Monitör olarak istediğinizi seçin ama 0.5 ms diye o kadar para vermeyin o monitöre, 1ms alın geçin bence :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı