RTX 2060S sistem aniden kapanıyor ve fanlar Full hızda çalışıyor

linoxy

Centipat
Katılım
6 Eylül 2022
Mesajlar
59
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar RTX 2060S aldım yeni tek fanlı aldığımdan beri sorunlarla karşılaşıyorum da şimdiki sorun yük altında birden kapanması normalde ısı sorunlarım vardı. Satın aldığım adam bakım yap demişti macun değişimi vs FurMark testinde 85 dereceye kadar geliyor. Kapanma vesaire bir sorun yok ama oyunlara giriyorum ekran kartı 67 derece birden görüntü gidiyor. Kasadaki fanlar Full hız çalışıyor. Sorun ne olabilir arkadaşlar?
 
fanlarınızı temizletin ve termal macun çektirin
 
PSU marka modeli nedir?

Yapmış zaten, düzgün okuyun konuyu.

Okudum ama fan temizliği hakkında bir şey dememiş ayrıca termal macunu ekran kartına çektirmiş, işlemciye çekip çekmediğini belirtmemiş. Bunlara dikkat etmeniz lazım
 
Reis şöyle yap PC de eğer önemli bir şey yoksa bir temiz format at drvierları falan tekrar kur eğer düzelmezse o zaman sıkıntı başlar.

Hacı ekran kartını almadan önce eski deriverlerimi sildim yeni kartı takınca da yenilerini kurdum o yönden bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Okudum ama fan temizliği hakkında bir şey dememiş ayrıca termal macunu ekran kartına çektirmiş, işlemciye çekip çekmediğini belirtmemiş. Bunlara dikkat etmeniz lazım.

PSU marka modeli nedir?

Yapmış zaten, düzgün okuyun konuyu.

Ya ben yanlış yazdım heyecandan bilemiyorum ama ekran kartına daha bakım yaptırmadım ama sıcaklık değerleri 67'deyken kapanıyor mesela şu anda voltaj düşürerek testler yapıyorum %80'e kadar kısıtladım hala kapatıyor kendini anlamadım nedense FurMark benchmark testinde böyle bir durum ile karşılaşmıyorum.
 

Geri
Yukarı