RTX 2060S sistem önerisi

entegre47

Femtopat
Katılım
10 Ekim 2020
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sevgili arkadaşlar merhaba, 1 ayı aşkın süredir forumlarda birçok içeriği takip ediyor ve araştırıyorum, zaman zaman benzer konuları da açtığım olmuştur, naçizane mazur görün, fiyat değişkenlikleri dolayısı ile karar vermekte zorlanıyorum. Belirttiğim üzere son sınır 8000TL olacak şekilde RTX 2060 Super sistem toplamak mümkün müdür, hazır sistemlerde çoğu parça içime sinmiyor, bir yerde muhakkak kaliteden kısıyorlar veya es geçiyorlar, o yüzden tek tek toplama olayına yöneldim. Bilgili ve tecrübeli birçok arkadaşımıza güvenerek birkaç ricam olacak;

1- 8000 TL bütçe ile, RTX 2060S sistem toplayabilir misiniz?
(Hava akışı iyi bir kasa, güvenilir PSU, 3200 MHz RAM, 3600 işlemci, üzmeyecek bir anakart vs..)
Ve bu parçaların tek bir siteden olması gerekiyor, montaj konusunda bilgim yok ve güvenebileceğim bilgisayarcı bulunmamaktadır, dikkate alırsanız sevinirim.
2-7000-7500 TL bandında RTX 2060 toplamak mantıklı olur mu?
3-Gaming gecesini kovalamak ciddi bir fiyat avantajı sağlar mı? (Özellikle ekran kartı hususunda)
4-Son olarak bütçeyi daraltıp GTX 1660 Super'e yönelmek nasıl bir tercih olur? Çok ciddi rekabetçi oyunlar oynamıyorum, deli gibi FPS takıntım yok ancak her oyunu Ultra'da sıkıntısız, sorunsuz akıcı şekilde oynayabilmek önceliğimdir.

Son bir rica ise, lütfen Intel sistem önermeyiniz, kıyaslama yapmayınız, kişisel tercih dolayısı ile AMD kullanacağım, anlayışınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8100 TL.
 
8100 TL.
Dostum emeğin için teşekkür ederim fakat zannedersem mesajı okumadın :) öncelikle montaj ve test yapabilecek tek bir siteden toplama olmasını ve özellikle İntel önerisinde bulunulmamasını rica etmiştim :) yine de sağol, eksik olma.
 
Özellikle Intel önerisinde bulunulmamasını rica etmiştim :)

Intel düşmanlığı niye?
Dostum emeğin için teşekkür ederim fakat zannedersem mesajı okumadın :) öncelikle montaj ve test yapabilecek tek bir siteden toplama olmasını ve özellikle Intel önerisinde bulunulmamasını rica etmiştim :) yine de sağ ol, eksik olma.

AMD topladım ama işlemci 10400F'e göre düşük kaldı, montajlı geliyor.
 
Intel düşmanlığı niye?


AMD topladım ama işlemci 10400F'e göre düşük kaldı, montajlı geliyor.
Yok dostum düşmanlık veyahut fanlık değil, kişisel tercih tamamen, kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda tercihimi o yönde kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı