Freax
Hectopat
Profilimde yazıyor olması lazım (bu fiyata SSD dahil değil).Hocam kurduğunuz sistemi öğrenebilir miyim?
Profilimde yazıyor olması lazım (bu fiyata SSD dahil değil).Hocam kurduğunuz sistemi öğrenebilir miyim?
Evet gördüm şimdi. Hayırlı olsun sisteminiz hocam. Artı eksileriyle beraber benzer fiyatlara geliyoruz sanırsam sıfır halleri ile 10 bin civarı edecek sistemlerimiz var(Hazır sistem ve kampanyalar dahilinde bu fiyat düşebilir tabiki). Yukarıda arkadaşın dediği gibi benim kasa yaklaşık 10.500 civarına geliyordu sanırım en uygun monitörle 13 diyelim. Sizin de aynı şekilde...Profilimde yazıyor olması lazım (bu fiyata SSD dahil değil).
Tabiki istediğiniz fiyata satabilirsiniz bu size kalmış bir şey umarım alıcı bulabilirsiniz, iyi sosyaller.Evet gördüm şimdi. Hayırlı olsun sisteminiz hocam. Artı eksileriyle beraber benzer fiyatlara geliyoruz sanırsam sıfır halleri ile 10 bin civarı edecek sistemlerimiz var(Hazır sistem ve kampanyalar dahilinde bu fiyat düşebilir tabiki). Yukarıda arkadaşın dediği gibi benim kasa yaklaşık 10.500 civarına geliyordu sanırım en uygun monitörle 13 diyelim. Sizin de aynı şekilde...
Ancak ben yine de tamamını 11.500 üzerine satmaya çalışacağım sanırım. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler, iyi sosyaller.
Tabii ki istediğiniz fiyata satabilirsiniz bu size kalmış bir şey umarım alıcı bulabilirsiniz, iyi sosyaller.
İşlemciyi önceden almıştım ekran kartını 4000 TL'ye aldım SSD evde vardı diğer parçalarda da ucuz gördüğümü kaptım.Hocam sen o sistemi nasıl 7600'e topladın ya nasıl bir indirim yakaladın yarı fiyatına falan mı aldın parçaları?
Toplam ne kadar sürdü toplamanız heralde beklediniz birazİşlemciyi önceden almıştım ekran kartını 4000 TL'ye aldım SSD evde vardı diğer parçalarda da ucuz gördüğümü kaptım.
Çok beklemedim işlemciyi yine gaming gecesinden almıştım toplam 2 ay falan.Toplam ne kadar sürdü toplamanız heralde beklediniz biraz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.