Bu fiyat çok yüksek bu marka için Strix yada Gaming z alınabilir o fiyata, ben biraz daha uyguna bulabilir miyim diye bakıyorum birde fiyatı ucuzu olan modeller örn: Armor yada ventus Frekans konusunda standartın altında mı oluyor yoksa sadece soğutma meselesi mi ?Ben sahsen bu urunu alirdim.
Gigabyte Nvidia GeForce RTX 2070 GAMING OC 8GB 256Bit GDDR6 Fiyatı
Gigabyte Nvidia GeForce RTX 2070 GAMING OC 8GB 256Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Strix yada Gaming z diye belirttiklerin yerine ben yine Gigabyte alirim. Digerlerine gore, daha duzgun ve stabil calismasi var Gigaybte urunlerinin, Strix serisi de kullandim msi urunlerini de. Bir daha geri donmem kolay kolay onlara. (Kendi deneyimlerim)Bu fiyat çok yüksek bu marka için Strix yada Gaming z alınabilir o fiyata, ben biraz daha uyguna bulabilir miyim diye bakıyorum birde fiyatı ucuzu olan modeller örn: Armor yada ventus Frekans konusunda standartın altında mı oluyor yoksa sadece soğutma meselesi mi ?
Ekran kartında Gigabyte markasını tercih eden veya tanıtımını önizlemesini yada önerisini yapan hiç kimse bu zamana kadar gözüme çarpmadı. Ben uzun süredir AMD kullanıcısıyım bu sebepten dolayı alıcağım ilk Nvidia ekran kartı olucak ben genellikle Sapphire kullandım yada MSI , Asus Strix serileri başarılı tasarımlardır. Uzun ömürlüdür ve serin çalışır fiyatıda ona göredir. Evga biraz zor bulurum gibime geliyor 3980 TL ye O.C Strix var Evga bulamazsam onu alırım. Tavsiye ve marka sıralamanız için teşekkür ederim.Strix yada Gaming z diye belirttiklerin yerine ben yine Gigabyte alirim. Digerlerine gore, daha duzgun ve stabil calismasi var Gigaybte urunlerinin, Strix serisi de kullandim msi urunlerini de. Bir daha geri donmem kolay kolay onlara. (Kendi deneyimlerim)
Bu marka icin dedigin marka da GigabyteBiraz komik kaliyor. Asil Asus icin biraz fazla. Deneyimlerim ve tecrubelerimden yola cikarak, Evga > Gigabyte > Zotac > MSI > Asus
Tanitimlara bakacaksan en iyi marka Asus o zaman(!), Turkiye pazarinda icerik ureticilerine daha cok reklam yaptiriyor diye bir marka iyi olmaz. Internette ingilizce olarak arastirirsaniz dediginizin komik oldugunu, Gigabyte urununun farkini anlarsiniz. Turkiye pazarinda sponsorluk ile ilgilenmedigi icin bir marka kalitesiz kabul edilmez. Biraz mantikli dusunup konusalim.Ekran kartında Gigabyte markasını tercih eden veya tanıtımını önizlemesini yada önerisini yapan hiç kimse bu zamana kadar gözüme çarpmadı. Ben uzun süredir AMD kullanıcısıyım bu sebepten dolayı alıcağım ilk Nvidia ekran kartı olucak ben genellikle Sapphire kullandım yada MSI , Asus Strix serileri başarılı tasarımlardır. Uzun ömürlüdür ve serin çalışır fiyatıda ona göredir. Evga biraz zor bulurum gibime geliyor 3980 TL ye O.C Strix var Evga bulamazsam onu alırım. Tavsiye ve marka sıralamanız için teşekkür ederim.
Bu kadar küçümser konuşmazsan iyi olur yok komik olur yok mantıksız adam akıllı yorum yapmayı öğrenin. Kimsenin tadı kaçmasın forumda.Tanitimlara bakacaksan en iyi marka Asus o zaman(!), Turkiye pazarinda icerik ureticilerine daha cok reklam yaptiriyor diye bir marka iyi olmaz. Internette ingilizce olarak arastirirsaniz dediginizin komik oldugunu, Gigabyte urununun farkini anlarsiniz. Turkiye pazarinda sponsorluk ile ilgilenmedigi icin bir marka kalitesiz kabul edilmez. Biraz mantikli dusunup konusalim.
Yeni ekran kartinizi gule gule kullanin.
Marka fanboyluğu da yapmayın, gerek yok sizi kurtarmicak o marka.Tanitimlara bakacaksan en iyi marka Asus o zaman(!), Turkiye pazarinda icerik ureticilerine daha cok reklam yaptiriyor diye bir marka iyi olmaz. Internette ingilizce olarak arastirirsaniz dediginizin komik oldugunu, Gigabyte urununun farkini anlarsiniz. Turkiye pazarinda sponsorluk ile ilgilenmedigi icin bir marka kalitesiz kabul edilmez. Biraz mantikli dusunup konusalim.
Yeni ekran kartinizi gule gule kullanin.
Fan boy? Ben o yasida gectim, gereken deneyimleri de bir kismini elde ettim yani Gigabyte olsa nolur olmasa nolur. Yarin daha iyi bir marka cikip cikmayacagi bilinmez ki su an ondan da iyi markalar varken. Siz oyle dusunebilirsiniz, bu sektorde hic bir markaya fan boylugu yapmam. Size sadece fikrinizin hatali oldugunu soyledim. Bir marka youtube uzerinde reklam yada tanitimi cok oluyor diye iyi olmaz bu dusunceniz de komik geliyor dedim, burada yorumun bilinmeden yapilmis durumu da yok. Kendiniz dediniz. Ben de size yabanci kaynaklari arastirin demek istedigimi anlarsiniz dedim.Bu kadar küçümser konuşmazsan iyi olur yok komik olur yok mantıksız adam akıllı yorum yapmayı öğrenin. Kimsenin tadı kaçmasın forumda.
Marka fanboyluğu da yapmayın, gerek yok sizi kurtarmicak o marka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.