RTX 2060S vs RX 5700

Boşken 35 max 55 diye belirttim. Ayrıca pulse modelinin ısındığını herkes kabul ediyor. Ama asus rog strix veya sapphire rx 5700 xt + nitro diğer amd ürünleri gibi değil. Youtubeda performans veya sıcaklık kıyaslamaları var bakabilirsiniz
Güzel arkadaşlar kimse nvidia kötü demiyor zaten size şunu unutmayın. 5700 xt ve 2070s performans olarak yakın hatta amd daha iyi fakat arada bin tl fiyat farkı var. Almak istiyorsanız gidin nvidia alın. Fakat şunu unutmayın Sapphire Rx 5700 xt nitro hepsinden iyi bir kart ve 3500 tl. Amazon.fr den alabilirsiniz

Senin kasa ne, hocam? 2 kere sordum.

Şimdi gördüm kb. Aradım aradım bulamadım şimdi gördüm. Benim kasa TT V200 kasa önü mesh değil o da sıcaklığa etki yapıyor. Benim derdim sıcaklık.
Evet 5 ay önce Rx 580 GTX 1060'ın gerisindeydi. Şimdi ise GTX 1660 ile kapışıyor.

Son testleri izlerseniz RTX 2060S'in RX 5700XT ile ortalama FPS'de benzer olduklarını görürsünüz. karar sizin.

Son testleri izlerseniz RTX 2060S'in RX 5700XT ile ortalama FPS'de benzer olduklarını görürsünüz. karar sizin.
Ama AMD'nin driverları sayesinde ekran kartları güçleniyor. Bence ileriki zamanlarda Rx 5700XT RTX 2080Ti'ın rakibi olacak kapasiteye erişecek.

2080 kullanan biri olarak şunu söyleyebilirm ki amd 5700xt ile muazzam bir performans yakaladı şimdi 2060s nerde 5700xt nerde gidip hava silkülasyonu 0 olan kasa alıp ister nvida ister amd takın kart yinede ısınıyor olacaktır yani kart ısınıyor evet ama diğer etmenler onu daha çok ısındırıyor.

Aynen, katılıyorum.

Ama herşey FPS ile bitmiyor. İyi incelemek lazım. Ortalama ömürleri, gelen güncellemeler, stabil performans değerleri, entegre soğutma sistemlerinin yeterliliği, diğer donanımlarla tam uyumluluk gibi birçok alt kalem var dikkat edilmesi gereken.
Bu arada duyduğuma göre RX 5700XT ler içinde ise SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 5700XT (3 fanlı olan) gayet iyiymiş.

Amd ısınıyor falan saçmalıklarına inanmayın. Eskide kaldı onlar. Performans testleri var. Kendi adıma konuşursam güzel bir kasam var, sıvı soğutma kullanıyorum. Ne işlemci adına ne de ekran kartı ufacık bir sıcaklık bile hissetmedim. Buz gibi kasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…