Boşken 35 max 55 diye belirttim. Ayrıca pulse modelinin ısındığını herkes kabul ediyor. Ama asus rog strix veya sapphire rx 5700 xt + nitro diğer amd ürünleri gibi değil. Youtubeda performans veya sıcaklık kıyaslamaları var bakabilirsinizKasa vs diyorsunuz da aynı kullandığım kasaya RX 5700 Pulse taktım. BF1'De 82 dereceye çıktığını gördüm kartın. Onu iade edip yerine Asus DUAL RTX 2060S aldım. 65'i geçtiğini görmedim kartın. Nvidia fan boyluk yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama AMD ısı değerleri daha yüksek gözle görülen bir şey bu.
O attığım dediğiniz sıcaklık değerleri ekran kartı kullanımda olan değil boş iken %2 güç yüklü halde olan değil mi? Ben mi yanlış görüyorum anlamadım.
Güzel arkadaşlar kimse nvidia kötü demiyor zaten size şunu unutmayın. 5700 xt ve 2070s performans olarak yakın hatta amd daha iyi fakat arada bin tl fiyat farkı var. Almak istiyorsanız gidin nvidia alın. Fakat şunu unutmayın Sapphire Rx 5700 xt nitro hepsinden iyi bir kart ve 3500 tl. Amazon.fr den alabilirsiniz