RTX 2070 Anakart ve PSU Önerisi

ma3str0ng

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, toplamayı düşündüğüm sistemde RTX 2070, Ryzen 7 2700x, 16 veya 32 GB DDR4 RAM tercih etmeyi düşünüyorum. Sizce anakart olarak hangi markayı ve modeli tercih etmeliyim? Ve PSU kaç watt olmalı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, toplamayı düşündüğüm sistemde RTX 2070, Ryzen 7 2700x, 16 veya 32 GB DDR4 RAM tercih etmeyi düşünüyorum. Sizce anakart olarak hangi markayı ve modeli tercih etmeliyim? Ve PSU kaç watt olmalı? Şimdiden teşekkürler.
Şu sistem içi 700W 80+ sertifikalı bir güç kaynağı güzel olur. Ryzen 2. nesil bir işlemci ve anakart düşündünüz sanırım ama size tavsiyem yeni piyasaya sürülen Ryzen 3. nesil bir işlemci ve X570 yonga setine sahip bir anakart almanız. Şu an Türkiye satıcılarındaki fiyatlara erişemiyorum, belki de biraz beklememiz gerekiyor. Ama size tavsiyem kesinlikle daha güncel olan donanımı kullanın. Ki AMD gerçekten büyük iş başarmış yeni nesil anakart ve işlemcileriyle.
Ekliyorum, İtopya'da satışa sunulmuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı