RTX 2070 Armor performans sorunu

EpicUp

Hectopat
Daha fazla  
1080p'de oynuyorum o yüzden de olabilir ama kartın verdiği FPS'ten memnun değilim. Çözünürlükle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü çoğu oyunda ultrada %80-99 kullanım veriyor zaten. 144 FPS'in üzerine ultrada çıkabildiğim 2 oyun CSGO ve LoL.
Kart yük altında 72 dereceye kadar çıkıyor.
Fanları %70'ten sonra aşırı ses çıkartıyor.
Her oyunda ultra ve low ayarlarda aynı FPS'i alıyorum.

İade istedim ancak kabul edilmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam verim dediğin kartı %98 kullanmak ise son yıllarda çıkan tüm oyunlarda ultrada o değere çıkıyor zaten. Birde 2k da oynarsam 85 dereceleri görür kart artık.

Tam verim dediğin kartı %98 kullanmak ise son yıllarda çıkan tüm oyunlarda ultrada o değere çıkıyor zaten. Birde 2k da oynarsam 85 dereceleri görür kart artık.
Kasayı temizleyin, termal macununu yenileyin. Onun dışında düzelmezse sorun; kasanın hava sirkülasyonu, cpu soğutucusunun yetersiz olması olabilir.

Genel hava sirkülasyonuna bir katkısı var. Sizin genel olarak GPU'nun temizliğini yapmalı, ve diğer kasa, cpu fanı , kasa fanı ne varsa bir el atmanız gerek.

Aynı kartı kullanıyorum ve sıcaklık tam yükte iken 60 derece üstüne nadiren çıkıyor. Armor modelin soğutması oldukça iyi, kartı bir baktır derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı