Evet kardeşim ultrada yazdığım değerler maksimum gördüğüm, çok detaylı test etmedim tabii efektli bölgelerde düşme oluyor. Driverların falan güncel değil mi hepsi ?
Evet kardeşim ultrada yazdığım değerler maksimum gördüğüm, çok detaylı test etmedim tabii efektli bölgelerde düşme oluyor. Driverların falan güncel değil mi hepsi ?
Evet güncel. Büyük ihtimalle gidip sistemi yarın iade isteyeceğim. O kadar para veriyoruz Ryzen 7 2700X - RTX 2070 ikilisinin LoL'de 150-250 arası FPS alması normal değil bence.
Evet güncel. Büyük ihtimalle gidip sistemi yarın iade isteyeceğim. O kadar para veriyoruz Ryzen 7 2700x - RTX 2070 ikilisinin LoL'de 150-250 arası fps alması normal değil bence
İade'ye hiç gerek yok bence. İleri de 144 hertz 2K ya da 4K monitör alırsın tamamdır. Ben bilerek 1080p 144 hertz monitör aldığım için Intel işlemciye yöneldim moral bozmana da boş yere takıntı yapmana gerek yok 144 hertz monitörün var ise 300-500 FPS önemi yok ki. Çok takıntı yapıyorsan BIOS'dan Performans moduna getirip OC yap istersen.
İade'ye hiç gerek yok bence. İleride 144 hertz 2k yada 4k monitör alırsın tamamdır. Ben bilerek 1080p 144 hertz monitör aldığım için intel işlemciye yöneldim moral bozmana da boş yere takıntı yapmana gerek yok 144 hertz monitörün var ise 300-500 fps önemi yok ki.
O zaman i9 - RTX 2080 Ti alan adam 144 Hz yakaliyorum 150 FPS'te sorun yok diye devam etsin. Olur mu öyle şey? Sistemde belli ki sorun var iadeye neden gerek yok anlamadım.
O zaman i9 - RTX 2080 Tİ alan adam 144 hz yakalıyorum 150 fps'te sorun yok diye devam etsin. Olur mu öyle şey ? Sistemde belli ki sorun var iadeye neden gerek yok anlamadım
Ne alakası var kardeşim ben onu mu demek istiyorum, Neye göre sorun var sisteminde test videolarına bak. hala düşük FPS aliyorsan yazılımsal olabilir. Denetim masasında yüksek performans damı güç seçenekleri, Nvidia Denetim masasından 3D uygulama ayarlarından oyunlara gelip Güç tüketimini Yüksek performansa getir. Sen herhalde yüksek sistem alıp 1000 FPS mi alacağım sanıyorsun.
Aynı işlemcinin YouTube'da oyun test videolarına bak FPS'de seninkiyle aynı mı anormallik var mı? Varsa baska sebepleri olabilir. Yoksa işlemci bu kadardır yani yapacak bir şey yok
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.