RTX 2070 ekran kartı önerisi

Gigabyte soğutma açısından sıkıntı çıkarırmı? Ve RTX ekran kartından ekran kartına değişiklik gösterirmi?
RTX tabiki değişiklik gösterir mesela 2060 ta açıp 50 fps alırsınız 2070 te 80. Gigabyte a gelince kesinlikle güvenilir bir marka Asus ve MSI ülkemizde daha çok duyulduğu için daha iyi gibi geliyor ama Gigabyte kesinlikle iyi bir marka üzmez sizi.
Merhaba attığınız o fiyata attığım 2070 süperler alınır. Gigabayte yerine bunları tavsiye ederim.
Para nasıl israf edilir adlı çalışmanın sonucu heralde :D Bu kartlara 1000 TL fazla vermeye değmez

AMD kart bakmayın yanarsınız forum dolu bunlarla. Günün büyük bölümü forumdayım. EVGA daha kalitelidir kalite olarak. O paraya 2070 süper alınır. Ama düz 2070 isterseniz bu olabilir.
ROG ASUS tavsiye ederim daha iyidir. Bulursanız stokta.

AMD kart bakmayın yanarsınız forum dolu bunlarla. Günün büyük bölümü forumdayım. EVGA daha kalitelidir kalite olarak. O paraya 2070 süper alınır. Ama düz 2070 isterseniz bu olabilir.
ROG ASUS tavsiye ederim daha iyidir. Bulursanız stokta.
RTX almakta kararlıyım zaten ama hangi ekran kartını seçeceğime karar veremedim Bütçem en fazla 5200tl alınır mı bu bütçeye 2070S?

RTX tabiki değişiklik gösterir mesela 2060 ta açıp 50 fps alırsınız 2070 te 80. Gigabyte a gelince kesinlikle güvenilir bir marka Asus ve MSI ülkemizde daha çok duyulduğu için daha iyi gibi geliyor ama Gigabyte kesinlikle iyi bir marka üzmez sizi.

Para nasıl israf edilir adlı çalışmanın sonucu heralde :D Bu kartlara 1000 TL fazla vermeye değmez
Demek istediğim grafiklerde farklılık olur mu? Yani Asus aldığımda göreceğim RTX Gigabyte'de de aynı mı? Fps den bahsetmiyorum.

Tabiki alınır model olarak 3 fanlı GIGABYTE alabilirsiniz eğer görüntü hoş olsun RGB vs olsun diyorsanız daha çok verip ROG STRIX vs alabilirsiniz.
Performans açısından çok bir fark olmuyorsa görüntüsü o kadar da önemli değil.Sonuçta 1000tl farkın üstüne biraz daha ekler sıvı soğutma alırım görünüş için:D
Kesinlikle olmaz bir fark marka sadece soğutma ve OC ye bakar GIGABYTE bu konularda iyidir.
OC yapmayı düşünmüyorum sıkıntı olur mu?

Performans açısından çok bir fark olmuyorsa görüntüsü o kadar da önemli değil.Sonuçta 1000tl farkın üstüne biraz daha ekler sıvı soğutma alırım görünüş için:D

OC yapmayı düşünmüyorum sıkıntı olur mu?
Bence de görünüş çok önemli değil 2 3 Fps oynar max fazladan 1000 TL verme görüntü için cebine kalsın paran sonuçta yolda bulmuyoruz parayı.
bunu alın geçin derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı