RTX 2070 i7-8700 sistem kasa seçimi

AimCraviTe

Megapat
Daha fazla  
MSI RTX 2070, i7-8700, Asus TUF B360-Pro Gaming, Evga GQ 750W Hybrid Modular 80+. Bu parçalar uyumlu mu? Yarın bilgisayarı alıyorum. O yüzden en çok merak ettiğim 2 sorudan 1.'si ilk yazdığım bu. 2. olarak ise, alta yazmıș olduğum kasalardan 2. olan, bu sistem için uygun mu? Ve bu anakartı herhangi bir kasada çalıștırabilir miyim? Daha doğrusu montaj edilebilir mi? Yorumlarınız çok önemli arkadașlar. Varsayılan kasayi șu kasa olarak değiștirmek istiyorum. Alta belirtmiș olduğum 2. kasaların arasındaki farki yazabilir misiniz lütfen? Ve 2. olanı eklesem herhangi bir problem ile karșılașabilir miyim? Teşekkürler.

Varsayılan kasa: Link
Eklemek istediğim kasa: Link

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben şunu önerebilirim.
Hava akışı problemi var.
MSI RTX 2070, i7-8700, Asus TUF B360-Pro Gaming, Evga GQ 750W Hybrid Modular 80+. Bu parçalar uyumlu mu? Yarın bilgisayarı alıyorum. O yüzden en çok merak ettiğim 2 sorudan 1.'si ilk yazdığım bu. 2. olarak ise, alta yazmıș olduğum kasalardan 2. olan, bu sistem için uygun mu? Ve bu anakartı herhangi bir kasada çalıștırabilir miyim? Daha doğrusu montaj edilebilir mi? Yorumlarınız çok önemli arkadașlar. Varsayılan kasayi șu kasa olarak değiștirmek istiyorum. Alta belirtmiș olduğum 2. kasaların arasındaki farki yazabilir misiniz lütfen? Ve 2. olanı eklesem herhangi bir problem ile karșılașabilir miyim? Teşekkürler.

Varsayılan kasa: Link
Eklemek istediğim kasa: Link

P400’ü biliyorum ama diğer kasayı bilmiyorum.P400 güzeldir.

Son düzenleme:
Her neyse, Sistemi sipariş ettim. Bir kaç gün içeresinde elime ulaşır. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun, sistem hakkında geri dönüşünüzü bekliyoruz.
Teşekkürler. Sistem hazır olduğu zaman sizleri bilgilendireceğim :)
Parça olarak neleri seçtiniz?
Sistem hazırdı. Sadece Güç kaynağını ve Kasayı değiştirdim. Ek olarak ise sıvı soğutma tercih ettim. Parçaları şuraya yazıyorum :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı