RTX 2070 İçin Monitör Önerisi

spikespiegel104

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, RTX 2070 ekran kartına sahibim. FPS oyunu oynarken Tearing denen olayı yaşıyorum. Monitörüm ise Asus VG248QE. 2K çözünürlükte oyun oynamayı hiç sevmiyorum benim için 1080P olmalı. Tearing yaşamayacağım, oyunlarda V-SYNC açmak zorunda kalmayacağım bir monitör önerir misiniz? Bütçe önemsiz sadece istediğim özellikler 144 Hz veya üstü, 24,25 inç arası ve 1080P olması. Bunun dışında başka bir şeye önem vermiyorum.

Teşekkürler.

Linkte bahsi geçen monitörü yaklaşık olarak 8-9 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Hiçbir şekilde tearing dediğimiz olayı yaşatmıyor G-SYNC olduğu için. Siz de benim gibi 1080p oyunculuk düşünüyorsunuz ve biraz da fantezi seviyorsanız 240 Hz alabilirsiniz :)

Açıkçası bu monitörü de bilgisayarı alırken aldım ama pişman oldum. Ev arkadaşımında aynısı vardı onunkinde oynuyordum eskiden alışma problemi olmasın diye almıştım bunu. 2. olarak kullanacağım artık. VG248QE

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı