Başlıkta da yer aldığı gibi 2070 için FHD ya da QHD bir monitör alacağım. Pek fazla oyun oynamamaktayım. Oyundan ziyade yabancı dizi ve film izliyorum. Oyun olarak ise BF ve ETS 2 oynamaktayım. Bütçem 2.500-2.700 olup monitör önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Bu monitör bana daha çekici geldi. Fakat bir taraftan da film ve dizi çok izlediğiniz için IPS Panele sahip bir monitör almak daha güzel olabilir. BF dışında rekabetçi bir oyun oynamadığınızdan dolayı size IPS Panelli bir monitör almanızı tavsiye ederim. Bu seçimle beraber Yenileme hızı ve Tepki süresinden feragat etmeniz gerekmekte, bununla beraber çok kaliteli bir görüntü deneyimi yaşamanız muhtemel.
Mesela:
AOC Q2781PQ 27" 4ms (Analog+2xHDMI+Display) QHD IPS Led en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Dell S2417DG modelinde muhtemelen color banding sorunu var. Revizyon sorup alayım diyorum fakat hb bu konu ile ilgili not yazmış. Aynı markanın S2719DGF modeli hakkında bilgi sahibi olan var mı? MSI marka bir monitör almayı düşünmüyorum.
@Silinen üye: Anladım, teşekkür ederim. Fakat fiyattan dolayı 27xq 27" almayı planlıyorum. Her ikiside TN panel. Dell düşündüm fakat Dell'e revizyon için ulaşamadım, dönüşte yapmadılar. Hb bile dönüş yapmadı henüz.
Dell S2417DG veya S2719DGF modelini kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.
Buy Acer G247HYL bmidx 23.8-Inch IPS Full HD (1920 x 1080) Widescreen Zero Frame Monitor with Built-in Speakers (VGA, DVI & HDMI ports): Everything Else - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
Dell S2417DG kullanıyorum. Revizyon A04. Colour banding dedikleri şey videolarda bariz olarak var. Fakat 144 hz ve G sync sorunsuz ve stabil. 2k çözünürlükte akıcı FPS oyunları için harika bir monitör. Ben çok memnunum.