RTX 2070 ile 5ms monitör

AhmetErtug54

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
768P'de RTX 2070 çok tuhaf olur ve işlemci de muhtemelen darboğaz yapar. DSR bir çözüm olabilir ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. 2K veya 1080P 144 Hz ve üstü monitör tavsiye ederim.

Tamamdır yeni bir monitör düşüneceğim galiba. Bu ekran kartları HDMI girişli oluyor doğru mudur?

Neden 768P monitör alıyorsunuz?

Almak değil, zaten elimde eski sistemden kalma mönitör ama biraz araştırdım ve emin olmak için yazdım ve kesinlikle monitör almam gerekiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
tamamdır yeni bir monitör düşünecem galiba bu ekran kartları hdmi girişli oluyor doğru mudur?

almak değil zaten elimde eski sistemden kalma mönitör ama biraz araştırdım ve emin olmak için yazdım ve kesinlike monitör almam gerekiyormuş
HDMI ve Display Port var. Duruma göre ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Hoparlörlü bir Monitör alırsanız HDMI olabilir ancak yüksek çözünürlüklü veya yüksek HZ değerine sahip bir monitörde Display Port daha doğru olur.

768P monitör RTX 2070 yanında küfür gibi duruyor. Madem güzel bir RTX 2070 alıyorsun, o kartın şanına yakışıcak yeni bir monitör alman gerekiyor.

720p ultra vs 1080p low oyun karşılaştırmalarına bakmanızı tavsiye ederim. Aldığınız sistem, siz yeni monitör alana dek sizi tatmin etmeyecektir. 2060lı bir sistem toplayıp, şuan ki monitörünüzü 2. el satıp bütçe oluşturabilirsiniz.

Tahminimce, yüksek ihtimal dolar yükselecektir. Çünkü ülkenin döner sermayesi ve vergi trafiği durma noktasına gelmek üzere. Bunu da göze alın lütfen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı