RTX 2070 laptopta DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Gru

Picopat
Daha fazla  
RAM
16GB RAM
Ekran kartı
GeForce RTX 2070 GDRR6 @ 8GB 256 bits
İşlemci
i7-9750H
ASUS ROG STRIX Scar 3 G531GW (i7-9750H 16 GB RAM GeForce RTX 2070 GDRR6 @ 8 GB 256 bits)

Diablo 3 oynarken karşılaştığım hata daha önceleride mavi ekran hatası almıştım forumdaki araştırmalarım sonucunda ekran kartı driverı yüzünden olduğunu tespit ettim. İlk paylaştığım link en son aldığım hata, ikinci daha önceleri aldığım hata.

1)061622-14328-01.rar

2)033122-9609-01.rar

Dosya Ekleri

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    234,9 KB · Görüntüleme: 37
Anında cevap ≠ en iyi olmak. Kimse en iyi olamaz burada sadece daha bilgili ve deneyimli olur. Mavi ekran bölüm moderatörü ve ana sayfa BSoD makale yazarıyım, bilginize. Ek olarak konuda neden durduk yere böyle bir şey yazma gereği duydunuz ki? Lütfen konuyu dağıtmayın.

@KojiroHyuga04 sorun olursa yazarsın, incelerim yeni dumpları. :)
Belki aylardır bu konuyu dillendiren kişilere hep anlatmaya çalıştığım şey bu hocam ama anlatamıyorum.

Açık açık söylüyorum bunu.

Mesela kategoriye dair mesajım sizden daha fazla. Bakıp görebilirsiniz hocam.
Ama onur duyulacak bir faktör değil bu.
Çünkü fazla mesaj demek her zaman iyisin, en iyisisin demek değil.
Siz bu forumda gerçekten çok iyi hizmet veren, adam gibi moderatörlerden birisiniz.
Dediğim gibi de kategorinin başısınız.

Not: Bu söylediklerimde samimiyim, başka bir niyet aranmamalı. Başka bir niyet arayacak adamla bozuşurum.

Ben içimdekini döktüm hocam. Çünkü ben de bu konudan gerçekten artık sıkılmaya başladım.

Bir ihtiyacım olursa sorarım bu arada, yeniden teşekkürler hocam.

İsterseniz kurun ama sorun USB kaynaklıydı.

Çok hızlı cevap verdiniz gerçekten. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sonucu buraya paylaşacağım.

ASUS'u da tebrik etmek lazım çalışan yazılımı nasıl bozucaklarını çok iyi biliyorlar :D

Sorun çözüldü gibi gözüküyor. ASUS Armoury Crate silip tekrar yükledim ardından ASUS keystone driverını linteki gibi tekrar yükledim, çalışmaya başladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-17 205353.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-06-17 205353.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı