RTX 2070 Marka Tavsiyesi

1080 Ti bile artık 7K civarına düşmeli kaç yıllık kart 3060 zaten 8500 TL ilanlarda görüyorum 11-12K yazanlar var.

7K bile fazla aslında o karta, malum piyasa biliyorsunuz. Fakat 1080 Ti 2022 için bile hala taş gibi kart, temizi olsa düşündürecek bir kart.

RTX 2070 ile GTX 1080 arasında oyun bakımdan 10 fps kadar fark var. 2060 ile denk olduğunu düşünmüyorum 1080'in. 2070'ın mining performansı iyi olduğunu bilmiyordum yok zaten piyasada. 3060 bakabilirim o halde güncellenmek amaçlı.

RTX 2070 ile GTX 1080 arasında oyun bakımdan 10 FPS kadar fark var. 2060 ile denk olduğunu düşünmüyorum 1080'in. 2070'ın mining performansı iyi olduğunu bilmiyordum yok zaten piyasada. 3060 bakabilirim o halde güncellenmek amaçlı.

Ekran kartı yerine işlemci+anakart değiştirin; 5800x3D bakın derim.

RTX 2070 ile GTX 1080 arasında oyun bakımdan 10 fps kadar fark var. 2060 ile denk olduğunu düşünmüyorum 1080'in. 2070'ın mining performansı iyi olduğunu bilmiyordum yok zaten piyasada. 3060 bakabilirim o halde güncellenmek amaçlı.
Düşünmeye gerek yok. Gerçekler ortada ve net.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Düşünmeye gerek yok. Gerçekler ortada ve net.

Burada da mevcut. 10 FPS var. Nbody calculation gibi ve bir kaç diğer özelliği iyi 1080'in.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı