RTX 2070 MINI-ITX Sistem

Öncelikle merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi RTX 2070/2070Super MINI-ITX Sistemlere nispeten uygun fiyatlı toplama, marka fark etmez PC var mıdır? Yoksa önerileriniz var mıdır?

Her parçası Türkiye'de bulunmuyor sanırım ama, şöyle bir şey yapabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Detaylıca araştırma yapın. ITX sistem, bilgi birikimi gerektiriyor. :D

Küp bir sistem toplanabilir ama bütçe nedir?
Her parçası Türkiye'de bulunmuyor sanırım ama, şöyle bir şey yapabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Detaylıca araştırma yapın. ITX sistem, bilgi birikimi gerektiriyor. :D

Küp sistem alınacaksa normal sistem kurmak ile pek fark olmuyor sadece boyutlara dikkate almak gerek.

Küp bir sistem toplanabilir ama bütçe nedir?

Küp sistem alınacaksa normal sistem kurmak ile pek fark olmuyor sadece boyutlara dikkate almak gerek.

Mümkünse 8000 TL civarı eğer değilse artırabilirim. Küp olabilir. Dediğim gibi minik yanımda rahat taşıyabileceğim bir sistem istiyorum. Ayrıca dediğim gibi parçalar Türkiye'de bulunursa (Hiç olmazsa Türkiye'ye yurtdışından kargolanan parçala olursa) sevinirim. (Laptop istemiyorum çünkü hem upgrade yapılmıyor hem de daha fiyatlar artıyor)

Ekran kartı olmadan yaklaşık 4800-4900 civarı:
veya daha uzun ömürlü olsun isterseniz

Ekran kartı tercihi bütçenize ve size kalmış:

Aşmış olabilir ama 1 TB M.2 SSD koydum.

Eğer 600W PSU ve 2060 Super alırsanız yaklaşık 8750 TL olur.

Şu Sistem Nasıl?

Benim yaptığım şekilde daha iyi oldu açıkçası.

1- Koyduğum anakart hem VRM olarak iyi hem dolu dolu. WiFi, Bluetooth gibi daha çok artısı var.

2- RTX 2060 Super ile 2070 benzer performans veriyor. RX 5700 XT ise RTX 2070 Super ile kapışıyor.

3- Ben açıkçası HDD veya SATA SDD koymak istemedim o yüzden 1 TB M.2 SSD koydum.

4- Benim koyduğum kasa daha mantıklı açıkçası.

5- FSP Hyper serisi iyi değil koyduğum PSU çok daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı