RTX 2070 Mobile vs. RTX 3060 Max-P

Monster ekibi bilgili değil emin olabilirsiniz. Daha mux Switch hakkında bilgileri yok, bana yanlış bilgi vermeyin diyorsunuz. Tongfang Monster için ayrıcalıkmı yapacak 90W olacak kart?
Tongfangı bilmem ama 20.3 ün performansı 115w tdp lik bir cihazın verdiği gibi değil. Netten de görebilirsiniz. Kaldı ki tongfang bir süre markaya ürün satıyor ve farklı işlemcileri de sunduğu oluyor. Okunan her bilgi doğru değildir ve kesinleşmeden burdan bilgi alan arkadaşlara emin konuşmamak lazım. Bu yüzden cihazı alacağınız firmalara sorun kaynağından öğrenin. Netten sadece FPS test, kullanım notlarına falan bakın arkadaşlar herkes kendine göre konuşur. O kadar para vereceksiniz.
 
Tongfangı bilmem ama 20.3'ün performansı 115W TDP'lik bir cihazın verdiği gibi değil. Netten de görebilirsiniz. Kaldı ki tongfang bir süre markaya ürün satıyor ve farklı işlemcileri de sunduğu oluyor. Okunan her bilgi doğru değildir ve kesinleşmeden buradan bilgi alan arkadaşlara emin konuşmamak lazım. Bu yüzden cihazı alacağınız firmalara sorun kaynağından öğrenin. Netten sadece FPS test, kullanım notlarına falan bakın arkadaşlar herkes kendine göre konuşur. O kadar para vereceksiniz.

Hocam onun sebebide şu an NVIDIA'nın driver konusunda batırmış olması. Tüm 3060 cihazlar öyle. Tam performans almak istediğinde Intel GPU'yu devre dışı bırakınca ekrana görüntü gelmiyor. O yüzden FPS'ler düşük. V21 testlerinede bakabilirsiniz. 'Monster tarafından doğrulanmış' 115W ekran kartlı V21 ve V20 aynı performansı veriyor sizce neden olabilir? İkisi de aynı kart oldukları için tabii ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı