RTX 2070 NVIDIA Driver FPS problemi

Dariahlazatova

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde NVIDIA 452.06 WHQL adlı bir sürücü çıktı ve güncellemek istedim güncelleme yaptıktan sonra bariz bir şekilde oyunlarda FPS kaybı yaşamaya başladım ve gözle görülür bir kayıptı. Ortalama 20-30 hatta bazı oyunlarda 40-50 bile olabiliyor ve ara ara drop sorunu yaşatmaya başladı. DDU uygulaması ile temizleyip 451.67 adlı sürücüyü geri kurdum fakat sorun hâlâ devam ediyor sorun. Sizce nereden kaynaklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde NVIDIA 452.06 WHQL adlı bir sürücü çıktı ve güncellemek istedim güncelleme yaptıktan sonra bariz bir şekilde oyunlarda FPS kaybı yaşamaya başladım ve gözle görülür bir kayıptı. Ortalama 20-30 hatta bazı oyunlarda 40-50 bile olabiliyor ve ara ara drop sorunu yaşatmaya başladı. DDU uygulaması ile temizleyip 451.67 adlı sürücüyü geri kurdum fakat sorun hâlâ devam ediyor sorun. Sizce nereden kaynaklı?

Hangi oyunlarda?

Eee, o zaman başlığa neden sürücü sorunu yazıyorsunuz 🤔 Afterburner ile oyun içi CPU/GPU kullanım değerlerini kontrol edin.

Eee, o zaman başlığa neden sürücü sorunu yazıyorsunuz 🤔 Afterburner ile oyun içi CPU/GPU kullanım değerlerini kontrol edin.

Tam olarak nasıl dile getireceğimi bilemedim maalesef o yüzden, kullanım değerlerine bakıyorum ekran kartım genellikle %96 civarında kullanılıyor işlemci kullanımım ise gerçekten dalgalı şöyle özetlemek istiyorum.. bazen %54 bazen ise 70 80 yani tam olarak söylemek istediğinizi anlayamadım Recep Bey
Sürücüleri DDU İle kaldırıp kuruyorsundur umarım?
Evet öyle yapıyorum fakat sorunum düzelmedi
Hangi oyunlarda?
assassin's creed odyssey, metro vs gibi oyunlar

Bende RTX 2070 kullanıcısıyım, 452.06 güncellemesi ile bariz bir şekilde bütün oyunlarda performans kaybı yaşıyorum bir sonraki güncellemeyi bekliyorum inşallah düzelir.

Şu ara sıkça oynadığım 2 oyunda özellikle çok rahatsız ediyor.
Forza Horizon 4 - FPS 135 ortalama'dan 95 ortalamaya
Rainbow Six - FPS 240 sabit'ten 180 ortalamaya düştü

Bende RTX 2070 kullanıcısıyım, 452.06 güncellemesi ile bariz bir şekilde bütün oyunlarda performans kaybı yaşıyorum bir sonraki güncellemeyi bekliyorum inşallah düzelir.

Şu ara sıkça oynadığım 2 oyunda özellikle çok rahatsız ediyor.
Forza Horizon 4 - FPS 135 ortalama'dan 95 ortalamaya
Rainbow Six - FPS 240 sabit'ten 180 ortalamaya düştü
Nvidia illa bir çözüm bulur bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı