LoL'de normal o durum da diğer oyunlarda 1080P'de kullanıyorsanız kartı pek sağlıklı FPS alamazsınız o karttan. Çok basit kaçtı cevabınız. Oyun içi değerleri paylaşırsanız iyi olur.Dostum bir sürü oyun oynuyorum hiçbirinde sıkıntı yaşamıyorum tek sıkıntı LOL'de onda da arkadaşın yaşadığı sorunun aynısı ekran kartı kullanımı düşükte kalıyor o yüzden OC'li bir şekilde sıkıntı yaratmıyor şu anda.
LOL'de normal o durum da diğer oyunlarda 1080P'de kullanıyorsanız kartı pek sağlıklı FPS alamazsınız o karttan. Çok basit kaçtı cevabınız. Oyun içi değerleri paylaşırsanız iyi olur.
Sıkıntı yaşamıyorum demeniz sallamasyon cevap gibi geldi bana.
Yok estağfurullah bir şey dediğim yok. Yanlış anladınız durumu. Hanı diğer oyunlarda sorun yaşamayıp LOL'de yaşamanız... İlginç. Neyse üslubunuzu bu kadar bozmanıza gerek yok. Hakaret etmedim sonuçta. Ağır yazmışsınız haberiniz olsun.
Anladım. Sürücüleri kaldırıp tekrardan kurun düzelir belki.Ben de hakaret etmedim ağır olduğunu da düşünmüyorum. Ayrıca evet LOL'de öyle bir şey yaşamam ilginç şöyle özetliyim en yüksek ayarlarda 80FPS'lere düşüyor kasıyor ama PUBG Ultra'da 150FPS CoD warzone Ultra'da 160FPS Witcher3'te 130FPS'te oynuyorum yeterli olmuştur inşallah.
Anladım. Peki kaç FPS'ye düşüyor LOL'de?
Anladım tamam düzelttim sonradan yazımı, dikkatsizliğime geldi. Dediğimi yapın isterseniz.Yazdığım gibi 80FPS'e düşüyor normalde de zaten 200'ün üstünü göremiyorum.
144 alamıyor musun yani hocam? Bak o kötü oldu işteBF1 100FPS dolaylarında oluyor BF5 yok oynayamadım hiç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.