RTX 2070 sistem alınır mı?

8X MSAA GTA 5 üstelik çalıların içinde 144 FPS imkansız. Arkadaş MSAA kapatıp resimleri açmış. Bende 2070 Super Gaming X Trio var. Ben 8X MSAA'da maksimum 105 FPS gördüm. ETS 2 150 FPS diye göstermiş. Ölçeklemeyi 100'den 400'e çeksin MSAA artırsın 90-100 arası olur bu sistemi almayın. Forumdaki ben ve arkadaşlar boşuna dil dökmüyoruz. 3060 Ti nerede 2070 nerede.

Burada ne gibi bir dandiklik olabilir ki? Gidip deneyeceğiz test edeceğiz. Yani adam üşenmemiş ekran kartının içindeki clockları falan mı çaldı demek istiyorsun :D.

Burada ne gibi bir dandiklik olabilir ki? Gidip deneyeceğiz test edeceğiz. Yani adam üşenmemiş ekran kartının içindeki clockları falan mı çaldı demek istiyorsun :D.

Hayır. MSAA 8X diyor GTA 5'te 8X MSAA ile o değerler imkansız. Ben 2070S ile 8X MSAA oynuyorum 60-100 arası gidip geliyor. Gidip test ettiğinde de göreceksin 8X MSAA kaç FPS verdiğini. Ekipmanlara da takılma bende şu an 600 liralık fare var ama 50 liralık da kablosuz klavye var :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı