Kaan Hüseyin
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Corsair Vengeance Rgb Pro 32GB(4X8GB) 3600MHZ CL16 Ddr4
- SSD veya HDD modeli
- Gigabyte Aorus GP-AG41TB / Seagate Barracuda 2TB
- Ekran kartı
- Asus Tuf RTX 3070 OC
- Anakart
- Asus Rog Strix Z590-E
- İşlemci
- Intel I7-10700K
Merhabalar, benim sorunum bilgisayarın oyun sırasındayken kendi kendine restart atması. Önce bir oyun donuyor 30 saniyeliğine sonra kendi kendine restart atıyor. 2 oyunda denedim ikisinde de aynısı oldu sanıyorum ki oyundan değil bilgisayardan kaynaklı. Bu arada bu sorun sadece ekran kaydı alırken oluyor. Sıcaklıklara baktım normal. GeForce Experience'tan kayıt alıyorum ama daha önceden böyle bir şey olmuyordu yeni yeni olmaya başladı. Test ettim mesela oyunu normal oynadım 15 dakika 15 dk sonunda ekran kaydını başlattım ve başlatır başlatmaz oyun direkt gitti. Sorunla alakalı bir tane video bıraktım.
Eğer sorun GeForce Experience'tan kaynaklıysa nasıl düzeltebilirim, benim elimden bir şey gelemeyecek ise başka video kayıt programları önerebilir misiniz?
Edit: Az önce 1 el PUBG oynadım ve maç sonunda yine restart attı yani sadece ekran kaydına bağlı değilmiş. Ama ekran kaydını başlatır başlatmaz gidiyor. Ayrıca başlıkta 2070 yazılmış yanlış o 3070 olucak.
Video linki: Hata.mp4
Eğer sorun GeForce Experience'tan kaynaklıysa nasıl düzeltebilirim, benim elimden bir şey gelemeyecek ise başka video kayıt programları önerebilir misiniz?
Edit: Az önce 1 el PUBG oynadım ve maç sonunda yine restart attı yani sadece ekran kaydına bağlı değilmiş. Ama ekran kaydını başlatır başlatmaz gidiyor. Ayrıca başlıkta 2070 yazılmış yanlış o 3070 olucak.
Video linki: Hata.mp4
Son düzenleme: