RTX 2070 Sistem Toplama

Caner Aydemir

Femtopat
Katılım
15 Ekim 2020
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Bu sistem iyi gibi, SSD'yi A2000 tercih ederseniz daha iyi olur bildiğim kadarıyla Kioxia olan kronik sorunlu. Bu arada sistemde 800 lira değerinde oyun kolu hediye olarak geliyor.
 
PSU C4 = GamePower PSU bozuldu - Technopat Sosyal
Kasanın hava sirkülasyonu kötü, M.2 SSD var ama James Donkey iyi bir marka değil.
Peki bu fiyata daha iyi bir sistem toplamama yardım edebilir misiniz? Kasayı kimse beğenmiyor ama içindeki parçaların yorumları iyi gibi ssd olarak da bu sistem için adata seçecektim. Ama daha iyi bir sistem toplayabilirsek minnettar olurum çünkü etrafımda yardım alabileceğim birileri yok.
 
Peki bu fiyata daha iyi bir sistem toplamama yardım edebilir misiniz? Kasayı kimse beğenmiyor ama içindeki parçaların yorumları iyi gibi SSD olarak da bu sistem için Adata seçecektim. Ama daha iyi bir sistem toplayabilirsek minnettar olurum çünkü etrafımda yardım alabileceğim birileri yok.

Bu sistem çok çok daha iyi, yanında pahalı bir kol hediye geliyor, işlemcisi daha az ısınıyor daha fazla FPS veriyor, ekran kartı piyasadaki ROG ile beraber en kaliteli model, SSD'yi Kingston A2000 500GB yapıp direkt alabilirsiniz, harika bir sistem.
 
Bu sistem çok çok daha iyi, yanında pahalı bir kol hediye geliyor, işlemcisi daha az ısınıyor daha fazla FPS veriyor, ekran kartı piyasadaki ROG ile beraber en kaliteli model, SSD'yi Kingston A2000 500GB yapıp direkt alabilirsiniz, harika bir sistem.
Peki bu sistem için 2k monitör abartı mı?
 
Peki bu sistem için 2K monitör abartı mı?

Hayır, tam yerinde bir karar, günümüzdeki bildiğim bütün oyunları 2K Ultra 60FPS oynatır.
Ama rekabetçi (Valorant, CS:GO) oyunlar oynuyorsan 1080P 240Hz monitör de alabilirsin, burada karar size kalmış, hikayeli oyunlar oynuyorsanız 2K çözünürlük farkını ortaya koyacaktır.
 
İmzamdaki sistem oldukça iyi ve stabil bir sistem, tavsiye ederim. 1080p 144hz kullanıyorum herhangi bir darboğaz yok. İşlemci tipini 10. nesil yaparsan iyi olur çünkü pin sayısı değiştiği için artık 1151 pinli anakartlar için bir gelecek yok.

İmzamdaki sistemin 10. nesil işlemcili versiyonu işini görecektir. Sıvı soğutma yerine hava soğutma, daha düşük Mhz ram vesaire seçip daha uygun fiyata getirebilirsin.

Bu arada bir yayıncının sponsorlu sistemi üzerinden ayarlamalar yapıp alman daha ucuz olur. Ben bu sistemi Mayıs 2019 yılında İtopya Bilgisayar üzerinden Jahrein Premium bilgisayar üstünde oynamalar yaparak monitör hariç 8900 TL ye toplamıştım.
 

Geri
Yukarı