RTX 2070 sistemde oyunlarda ekran kartı 300MHz kullanılıyor

  • Konuyu başlatan mizzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.446
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
1.888
Çözümler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Benim laptopumda RTX2070 ekran kartı var ve bilgisayarı her açtığımda oyunlarda ekran kartı 300MHz kullanılıyor o yüzden de kullanım %100 oluyor ve FPS berbat oluyor. Sürücüyü tekrar kurunca problem düzeliyor ama PC'yi her açtığımda sürücü kurmak hoşuma gitmiyor. Ne yapabilirim?
RTX2070.
i7 9750H.
16 GB RAM.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal bir şey olmadığına eminim her şey normal ilerliyor bunun haricinde. Bir de bir şey sorabilir miyim? Bu DDU ile sürücü kaldırırken PhysX'i sil butonunu işaretliyim mi?

Kaldırabilirsiniz, yeni driver’ı kurarken PhysX sistem yazılımını da yüklersiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı