RTX 2070 Super Flight Simulator'da 25-30 FPS

Teknoblog

Hectopat
Sistem özellikleri:
- AMD Ryzen 7 3700X.
-MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio.
-MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi.
-Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 3600MHz.
-Samsung 500GB 970 Evo M.2 SSD.
- Seagate Barracuda 2TB harddisk.

Merhaba, daha önce oyunu HDD'ye kurmuştum ani FPS düşüşleri olduğu için SSD'ye kurdum. Fakat SSD'ye kurduktan sonra oyun 30 FPS üzerine çıkamamaya başladı. Bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Oyun genel olarak biraz sıkıntılı. Oyunu HDD yerine SSD'ye kurmanız oyunu daha hızlı açmak dışında hiçbir işe yaramaz. Bende aşağı yukarı aynı değerleri alıyorum ama umarım bu FPS'yi sadece büyük şehirlerde alıyorsunuzdur. Aksi taktirde bir sıkıntı var.
Bu arada internetiniz nasıl?

Sisteminiz karşılıyor donanımları aslında.
Evet ama oyunu oynayamayacak şekilde kasıyor.
Cevabınız için teşekkür ederim. İnternetim 35 Mbps civarı.

Evet ama oyunu oynayamayacak şekilde kasıyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. İnternetim 35 Mbps civarı.

35 Mbps yeterli denilebilir bu oyun için ama yine de Microsoft 50 Mbps öneriyor. Bu durumun FPS'nize ciddi bir etkisi olacağını sanmıyorum. Bence biraz bekleyin. Eğer sadece bu oyunda sorun yaşıyorsanız optimizasyondan başka bir şey değil merak etmeyin. Bende RTX 2060 ile büyük şehirlerde 20-30 FPS alıyorum yüksek ayarlara .

SSD üzerinden ayırın 16min. Maksimum 32 yapın bir deneyin.

Forza Horizon 4'de de arada bir takılma oluyordu, onu çözdü. Fakat Flight Similator'a bir etkisi olmadı, hala takılma olup 20-25 saniye boyunca oyunu kontrol edemiyorum.

Ormanlık alanda, denizin üzerinde de takılma oluyor.

Forza Horizon 4'de de arada bir takılma oluyordu onu çözdü. Fakat Flight Similator'a bir etkisi olmadı hala takılma olup 20-25 saniye boyunca oyunu kontrol edemiyorum.

Vallahi dostum SSD'ye defrag yapın bir de bakalım açılışta gereksiz program varsa ve antivirüs hepsini kapatın deneyin. Windows güç yönetimi yüksek performansı seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…