- Makaleler
- 3
Üç farklı soru sordum, sadece birine cevap vermişsiniz. Zahmet olmazsa diğer iki soruya da cevap verir misiniz? Daha net bir tavsiye sunalım.Oyun oynancak
Üç farklı soru sordum, sadece birine cevap vermişsiniz. Zahmet olmazsa diğer iki soruya da cevap verir misiniz? Daha net bir tavsiye sunalım.Oyun oynancak
Arkadaş, bütçe sıkıntı değil dedi. Önerdiklerim en iyileri, alınabilirÜç farklı soru sordum, sadece birine cevap vermişsiniz. Zahmet olmazsa diğer iki soruya da cevap verir misiniz? Daha net bir tavsiye sunalım.
Sistem ile ne yapılacak? Diğer bileşenler nedir? Bütçeniz nedir?
Benimde bir sorum var bende RTX 2070 Super Gaming X Trio alacağım sizce r7 3700x mi yoksa r7 3800x mi alayım ?Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere, RTX 2070 Super Gaming X Trio ekran kartı alacağım. İşlemci olarak ise i5 9600K düşünüyorum, sizce i5 9600K yetersiz gelir mi RTX 2070 Super'e? Darboğaz olur mu? Yetersiz gelirse sizce hangi işlemciyi almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.