RTX 2070 Super için sistem önerisi

regillon

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Amcam Almanya'dan ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070 Super ekran kartı getirecek. Ama kasamdaki diğer parçaların (işlemci, anakart vs.) Hangilerini alacağımı bilmiyorum. Kısacası bu ekran kartı ile en uyumlu parçaları bana söyler misiniz?

Amcam Almanya'dan ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070 Super ekran kartı getirecek. Ama kasamdaki diğer parçaların (işlemci, anakart vs.) Hangilerini alacağımı bilmiyorum. Kısacası bu ekran kartı ile en uyumlu parçaları bana söyler misiniz?
3070 getirse ? 3070 Almanya'da ucuz ,bence git amcana 3070 söyle getirsin .

Aynı marka/model kartı kullanıyorum. Kendi sistemimi bırakayım fikir vermesi açısından.
Anakart: MSI B550 A PRO.
İşlemci: Ryzen 7 3800X.
Depolama: Kingston KC2000 500G
Ram: Corsair Vengeance 16gb 2 x 8 3600mhz.
Kasa: Cooler Master H500.
PSU: Cooler Master MVE 750 W 80+ Bronz.

Aynı marka/model kartı kullanıyorum. Kendi sistemimi bırakayım fikir vermesi açısından.
Anakart: MSI B550-A Pro.
İşlemci: Ryzen 7 3800X.
RAM: Corsair Vengeance 16 GB 2 X 8 3600MHz.
Kasa: Cooler Master h500.
PSU: Cooler Master mve 750W 80+ bronz.

Alınabilecek en iyi parçalar bu mu? Yoksa daha iyi parçalar alınabilir mi?

Bileşenleri çok üst seviye de kullanabilirsin mesela bu yüzden bütçe sordum. Ekran kartı olduğu için alacağın işlemci önemli. Darboğaz yapmaması lazım. Tabii işlemciye bağlı olarak anakart. Anakart ile ekran kartının uymaması gibi bir durum söz konusu değil en azından güncel bileşen alacaksan. Bütçe belirtmen en doğrusu yoksa ne önereceğime karar veremem. Ama örnek bir sistem önercek olursam şöyle olabilir.
5600X.
B550 Tomahawk.
2*8GB Ballistix RAM.
Kasa olarak td500.
240mm sıvı soğutma
PSU için xpc Core Reactor.
Salladım şu an bunun gibi olabilir mesela ama çok daha iyisi de olabilir. Bu yüzden bütçe önemli.

Bileşenleri çok üst seviye de kullanabilirsin mesela bu yüzden bütçe sordum. Ekran kartı olduğu için alacağın işlemci önemli. Darboğaz yapmaması lazım. Tabii işlemciye bağlı olarak anakart. Anakart ile ekran kartının uymaması gibi bir durum söz konusu değil en azından güncel bileşen alacaksan. Bütçe belirtmen en doğrusu yoksa ne önereceğime karar veremem. Ama örnek bir sistem önercek olursam şöyle olabilir.
5600X.
B550 Tomahawk.
2*8GB Ballistix RAM.
Kasa olarak td500.
Gibi olabilir mesela ama çok daha iyisi de olabilir. Bu yüzden bütçe önemli.

Bütçe belirtmememin sebebi söyleyeceğiniz tüm parçaları alabilecek olmam. Siz sadece bana en iyilerini söyleyin.

Bütçe belirtmememin sebebi söyleyeceğiniz tüm parçaları alabilecek olmam. Siz sadece bana en iyilerini söyleyin.

Mesela ciddi anlamda üst seviye bir sistem oldu. 2070s değil 3090 bile takarsın. İşlemci çok güçlü örneğin aynı şekilde diğer donanımlarda. Buyur bak bir istersen. Ve ASUS temelli bir sistem oldu. Bunu da belirtiyim.
RAM'den 2 tane toplam 32 GB.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı