RTX 2070 Super için sistem önerisi

@Touh

İlk mesajları okursanız ya da okumuşsanız bütçe sınırı verilmemiş. Ryzen 5 5600X seçip 500-600 TL'lik bir kasa sununca çok tutarlı olmuyor. Keza PF240 yerine Arctic LF II 240 önerilir. Anakart olarak seçenekleri paylaştım. İşlemci zaten bu "sonsuz bütçede" üstte tutulmalı. Üzgün hissetmemdeki sebep: Villa yapılabilecek imkan varken prefabrik bir konuta her şeyi sığdıralım durumudur.
 
@Touh

Kasa konusunda madem bütçe sınırı yoksa MAG Forge tercih edilmemeli. İşlemcide daha üste çıkılabilir. Anakart hususunda VRM başarısına göre Aorus Master ve Gaming Edge Wi-Fi daha makul olur. Sıvı soğutmada da kasa değişikliğine göre 360 Mm'lik bir ürüne yönelmek gerekir.

Hacım kafam karıştı şimdi ya ne almalıyım ben.
 
Hacım kafam karıştı şimdi ya ne almalıyım ben.

İşte dediğim kapıya çıkıyor. Bütçe belirsiz belli olsa olabilecek en iyi bileşenleri seçeriz ama ucunu açık bırakıyorsun. Üst düzey önerdim bu sefer de pahalı dedin. Bu durumda herkes bir sistem önerdiği için senin de kafanın karışması normal.
 
Öncelikle kafanızı karıştırdığım için özür dilerim. Ben parçalardan hiç anlamıyorum, eğer bütçe verirsem istemediğim güçte bir kasa olur diye düşünmüştüm. Ortanın biraz üstü bir bilgisayar için ne kadar bütçe gerekiyor? Siz bana yardımcı olun ben de bir bütçe vereyim ona göre bir kasa toplarsınız. Yoksa bu böyle gidecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı