S Salih100 Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 17 9 Temmuz 2020 #1 Arkqdaşlar ben bugun PC aldim RTX2070 Super ROG STRIX LoL'de 30FPS 40FPS oluyuyoe bir dk da olsa orta ayarlarda 120 130FPS olup tekrar 30FPS oluyor sorunu bilen var mı?
Arkqdaşlar ben bugun PC aldim RTX2070 Super ROG STRIX LoL'de 30FPS 40FPS oluyuyoe bir dk da olsa orta ayarlarda 120 130FPS olup tekrar 30FPS oluyor sorunu bilen var mı?
KS KS S Salih100 Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 17 9 Temmuz 2020 #11 Oresou dedi: Bu sistemle kasması neredeyse imkansız sürücülerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sorun olabilir mi ama furkmark testide yaptim 1.30 saat kapanma olmadı sicaklik degeri Max 68 derece arada bir drop giriyordu hepsi bu Crablee dedi: Çok yüksek ihtimal ekran kartınızın Driver'i yüklü değil ve İşlemciyi kullanıyor oyun oynarken bu da kasmaya sebep oluyor Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim? Artı 0 Eksi
Oresou dedi: Bu sistemle kasması neredeyse imkansız sürücülerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sorun olabilir mi ama furkmark testide yaptim 1.30 saat kapanma olmadı sicaklik degeri Max 68 derece arada bir drop giriyordu hepsi bu Crablee dedi: Çok yüksek ihtimal ekran kartınızın Driver'i yüklü değil ve İşlemciyi kullanıyor oyun oynarken bu da kasmaya sebep oluyor Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim?
C Crablee Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 432 9 Temmuz 2020 #12 Salih100 dedi: Ekran kartında sorun olabilir mi ama furkmark testide yaptim 1.30 saat kapanma olmadı sicaklik degeri Max 68 derece arada bir drop giriyordu hepsi bu Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Nvidia sürücüleri yükle sitesine gir manuel olarak ekran kartını bul ve geforce experience indir. Bende de aynı sorun oldu ben böyle çözdüm sorunu Artı 0 Eksi
Salih100 dedi: Ekran kartında sorun olabilir mi ama furkmark testide yaptim 1.30 saat kapanma olmadı sicaklik degeri Max 68 derece arada bir drop giriyordu hepsi bu Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Nvidia sürücüleri yükle sitesine gir manuel olarak ekran kartını bul ve geforce experience indir. Bende de aynı sorun oldu ben böyle çözdüm sorunu
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 9 Temmuz 2020 #13 Salih100 dedi: Ekran kartında sorun olabilir mi ama furkmark testide yaptim 1.30 saat kapanma olmadı sicaklik degeri Max 68 derece arada bir drop giriyordu hepsi bu. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri Yükle | NVIDIA Buradan ekran kartınızı işletim sisteminizi doğru bir şekilde seçip güncelleyin büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
Salih100 dedi: Ekran kartında sorun olabilir mi ama furkmark testide yaptim 1.30 saat kapanma olmadı sicaklik degeri Max 68 derece arada bir drop giriyordu hepsi bu. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri Yükle | NVIDIA Buradan ekran kartınızı işletim sisteminizi doğru bir şekilde seçip güncelleyin büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.
KS KS S Salih100 Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 17 9 Temmuz 2020 #14 ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Allah RAZİ OLSUN HEPİNİZDEN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM şu an Max AYARLARDA 250 300 ARASI VERIYOR LoL'de Artı 0 Eksi
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Allah RAZİ OLSUN HEPİNİZDEN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM şu an Max AYARLARDA 250 300 ARASI VERIYOR LoL'de
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 9 Temmuz 2020 #15 Salih100 dedi: Çok teşekkür ederim Allah razi olsun hepinizden çok ama çok teşekkür ederım şu an Max ayarlarda 250 300 arası verıyor LoL'de. Genişletmek için tıkla... İyi eğlenceler. Artı 0 Eksi
Salih100 dedi: Çok teşekkür ederim Allah razi olsun hepinizden çok ama çok teşekkür ederım şu an Max ayarlarda 250 300 arası verıyor LoL'de. Genişletmek için tıkla... İyi eğlenceler.
KS KS S Salih100 Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 17 9 Temmuz 2020 #16 Allah razı olsun hepinizden dirve günceledim FPS Max ayarlarda 250 300 arası oldu Allah rasi olsun hepinizden Artı 0 Eksi
Allah razı olsun hepinizden dirve günceledim FPS Max ayarlarda 250 300 arası oldu Allah rasi olsun hepinizden