Merhaba. 1 aya yakın zaman önce yeni bir sistem kurdum. Son 3-4 gündür sürekli mavi ekran hatası almaktayım. İlkte bitirdiğim bir oyunu tekrar oynarken yaşadım. Sonra tekrar o oyunu oynarken olunca oyunla alakalı bir sorun olduğunu düşündüm. Ama değilmiş. Mavi ekran hatasını verip, direkt BIOS ekranına attı beni. Orada RAM'lerin minimum hızında çalıştığını fark edince Max hızına getirdim. Dün gene bir sefer yaşadım, akabinde hemen PC başladı normal biçimde. Ama bugün 2 kez oldu. İlkte internette gezinirken oldu, diğeri de ondan hemen 10 dk sonra oldu. Mavi ekranı veriyor ve hemen kendini yeniden başlatıyor. (CPU Z ve Memtest programlarından RAM'leri tarattım sorun çıkmadı)
R5 3600X - ASUS B450 TUF Pro Gaming anakart - Palit RTX 2070S g.P - GeIL 2x8 Evo X II 3600 MHz CL18 DDR4 - XPG 1TB AS40G SSD - High Power 650W +80 - Sharkoon TG6 kasa.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler.
R5 3600X - ASUS B450 TUF Pro Gaming anakart - Palit RTX 2070S g.P - GeIL 2x8 Evo X II 3600 MHz CL18 DDR4 - XPG 1TB AS40G SSD - High Power 650W +80 - Sharkoon TG6 kasa.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: