RTX 2070 Super sistem Netflix'te donma

vctry

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Zamanında Recep hocamızın topladığı PC'den almıştım fakat son zamanlarda sorunlar yaşıyorum. Mesela masaüstüne bir şey kopyaladığımda M.2'ye göre uzun sürüyor, masaüstündeki görseller yüklenmiyor. Bir klasörü açtığım zaman geç yükleniyor. Photshop'ta görsel yaparken zaman zaman donuyor. Premiere'deyken de aynı şey oluyor zaman zaman. Programların tamamı orijinal. Ben PC'deki bu sorunu nereden bulabilirim? Hangi parçayı değişmem lazım? Yoksa PC değişmem mi lazım?

Ayrıca ne zaman Netflix'den bir şey açsam PC donuyor ve siyah ekran veriyor. Gizli sekmeden açınca sorun olmuyor izleyebiliyorum.
Dipnot: Çift ekran kullanıyorum.
Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD Ryzen 7 3700X 3.6 - 4.4 GHz AM4 İşlemci• Wraith Prism RGB LED• ASUS TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi AM4 ATX Anakart• ASUS Dual GeForce RTX 2070 Super OC EVO 8 GB 256 Bit Ekran Kartı• Corsair Vengeance 750M 750W 80+ Silver Yarı Modüler Güç Kaynağı• Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18 RAM• Corsair Force MP510 480GB NVMe M.2 SSD• Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Siyah bilgisayar Kasası

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı