RTX 2070 Super ve Ryzen 3600X ile uyumu

Bütçe
10000

Alperen ILGIN

Centipat
Öncelikle merhabalar, yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyorum ve RTX 2070S ekran kartı kullanmayı düşünüyorum. Piyasada birçok model var ve aralarında ciddi fiyat farkları var. Hangisini önerirsiniz ve aralarındaki fark nedir? Ayrıca Ryzen 5 3600X ile bu ekran kartını kullanmak doğru mu?

Toplayacağım sistem:
  • Ryzen 5 3600X.
  • NVIDIA GeForce RTX 2070 Super.
  • Gigabyte X570 ud.
  • Kingston A2000 series M.2 SSD.
  • Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz C15.
Not: Anakartı X570 seçmenin sebebi, uzun ömürlü bir sistem toplamak istemem. İleri de bir anda PCI Express 4.0 ekran kartları çıkarsa, kullanmak istiyorum anakart değiştirmeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve ekran kartı gayet iyi, herhangi bir problem oluşturmazlar.

Ekran kartı modeli olarak Dual, Gaming X, ROG Strix, Aorus modellerine bakabilirsiniz.

RAM'leri nasıl seçtiniz bilmiyorum ancak dual channel olarak seçin.

Kasa olarak ne tercih ettiniz?

İşlemci ve ekran kartı gayet iyi, herhangi bir problem oluşturmazlar.

Ekran kartı modeli olarak Dual, Gaming X, ROG Strix, Aorus modellerine bakabilirsiniz.

RAM'leri nasıl seçtiniz bilmiyorum ancak dual channel olarak seçin.

Kasa olarak ne tercih ettiniz?
Öneri için teşekkürler. Kasa olarak GamePower WARCRY Gaming'i düşünüyorum. Ayrıca ramleri de bahsettiğim modelin dual channel olanından alacağım 8x2 olarak.

Asus Tuf Gaming X570 - Plus'ı önerir misiniz?
Seçimini burdaki listeye göre yapmanı öneririm.
timhhrx2d2631.png

Yazdığınız sisteme çok benzer bir sistem kuruyorum,tek eksiğim kasa diyebilirim.aerocool airhawktan daha oturaklı(malzeme kalitesi,işçilik,daha az RGB) bir kasa söylemeniz mümkün mü? Tabi 750-800 lirayı geçmeyecek şekilde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı