RTX 2070 Super Windforce 3X 1815MHz 80 dereceyi buluyor

RTX2070 Super Windforce OC 3X 8g modelini kullanıyorum ve yükte 65 derecenin üstüne çok zor çıkıyor, 70'i daha geçtiğine rastlamadım. Default fan ayarları ile kullanıyorum. Kasanın hava akımında bir terslik olabilir.

RTX2070 Super Windforce OC 3X 8g modelini kullanıyorum ve yükte 65 derecenin üstüne çok zor çıkıyor, 70'i daha geçtiğine rastlamadım. Default fan ayarları ile kullanıyorum. Kasanın hava akımında bir terslik olabilir.

Dostum oynadığın oyuna göre değişir ben Fortnite oynarken bunu durumu yaşıyorum Valorant'ta falan zaten 67 falan takılıyor maximum

MSI Afterburner programından şunun gibi bir Sıcaklık/Fan hızı eğrisi oluşturun. Birebir aynısını yapmak zorunda değilsiniz. Sıcaklıklara göre fan dönme hızınızı belirliyorsunuz. Sıcaklık düşükken daha yavaş dönebilir. 80 dereceye çıkarsa fan hızı %100 olsun. O zaman biraz daha düşük sıcaklık değerleri elde edebilirsiniz.

gpu curve.jpg

Dostum oynadığın oyuna göre değişir ben Fortnite oynarken bunu durumu yaşıyorum Valorant'ta falan zaten 67 falan takılıyor maximum
Öyle bir şey olsa zaten ona göre yazardım mesajımı. Valorant ve CS:GO dışında, örneğin COD:Warzone'u RTX açık her şey ultrada oynuyorum, Forza Horizon 4 yine her şey ultrada oynuyorum ve kart asla 70 dereceyi geçmiyor. Valorant ve CS:GO'da zaten fanlar zaman zaman açılıp 60-65 arası tutuyor kartı.

Tavsiye için çok teşekkür ederim

MSI Afterburner programından şunun gibi bir Sıcaklık/Fan hızı eğrisi oluşturun. Birebir aynısını yapmak zorunda değilsiniz. Sıcaklıklara göre fan dönme hızınızı belirliyorsunuz. Sıcaklık düşükken daha yavaş dönebilir. 80 dereceye çıkarsa fan hızı %100 olsun. O zaman biraz daha düşük sıcaklık değerleri elde edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 627158

Tavsiye için çok teşekkür ederim.
Öyle bir şey olsa zaten ona göre yazardım mesajımı. Valorant ve CS:GO dışında, örneğin COD:Warzone'u RTX açık her şey ultrada oynuyorum, Forza Horizon 4 yine her şey ultrada oynuyorum ve kart asla 70 dereceyi geçmiyor.
Eğer yüklüyse fortnite ı bir deneyebilirmisin ayrıca kasa modelin nedir
Öyle bir şey olsa zaten ona göre yazardım mesajımı. Valorant ve CS:GO dışında, örneğin COD:Warzone'u RTX açık her şey ultrada oynuyorum, Forza Horizon 4 yine her şey ultrada oynuyorum ve kart asla 70 dereceyi geçmiyor.

Tavsiye için çok teşekkür ederim

Tavsiye için çok teşekkür ederim.

Fortnite oynamıyorum ama COD:Warzone'da 65 derecede takılan kart Fortnite'ta 65'i bulmaz bile. Kasa modelim CoolerMaster MB511. Ön tarafı tamamen mesh, farkı bu yaratıyor olabilir. Kartlar aynı çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı