RTX 2070 Super'i satıp beklemek mantıklı mı?

Bence mantıksız, "bekle" denilen şeyler çok pahalandı.
Aynen satınca yükseltmeye değecek bir kart şuan 20.000 TL yada daha fazla
Aynen satınca yükseltmeye değecek bir kart şuan 20.000 TL yada daha fazla
Düşse de ne kadar düşer bilemiyorum. Kart 1080p de beni 5-6 sene daha idare eder mi acaba
Stoklar düzelip 5-6 ay stabil kalana kadar hayatta ekran kartı satmayın. Evet nakit para olarak çok gözüküyor gözünüze ama yerine koyacak hiçbir şey yok. Ha konsola geçicem diyorsanız ayrı tabi
Yok konsol düşünmüyorum. PC ye alışınca konsol çok boş geliyor😄

2070S gayet güzel bir kart. 3080 veya 3090 almayı düşünmüyorsanız satmak istemenizin nedeni nedir ? 1000 serisi ekran kartı kullansanız değiştirin tabi de 1660S sistemler bile 9-10 bin TL . Bence kullanıyorsanız kartınızı satmayın , değiştirmek için bir sonraki seriyi bekleyin. Çip sorunu 2022 de de devam edecek gibi görünüyor. Ayrıca Dolar/TL 8.30-8.50 seviyesinde de kalmayacak.

Beklemeyi göze alıyorsanız yapın ben de benim kartı sattım 4 aydır bekliyorum.
Şimdi idare bi kart alayım bunu satıp desem idare dediğimiz kart bile 2000 den başlıyo belki de o fiyata da yok. Fiyatlar düşmezse mecbur yine 2.el almak zorunda kalacağım mining yapıldı mı vs. riskli iş o da
2070S gayet güzel bir kart. 3080 veya 3090 almayı düşünmüyorsanız satmak istemenizin nedeni nedir ? 1000 serisi ekran kartı kullansanız değiştirin tabi de 1660S sistemler bile 9-10 bin TL . Bence kullanıyorsanız kartınızı satmayın , değiştirmek için bir sonraki seriyi bekleyin. Çip sorunu 2022 de de devam edecek gibi görünüyor. Ayrıca Dolar/TL 8.30-8.50 seviyesinde de kalmayacak.
Haklısınız galiba yükseltme için 4000 serisini beklemek daha mantıklı gibi görünüyor. Zaten ben kartı 11 bin e satsam bile 3080 - 3090 o fiyata imkanı yok düşmez.
Şimdi idare bi kart alayım bunu satıp desem idare dediğimiz kart bile 2000 den başlıyo belki de o fiyata da yok. Fiyatlar düşmezse mecbur yine 2.el almak zorunda kalacağım mining yapıldı mı vs. riskli iş o da

Haklısınız galiba yükseltme için 4000 serisini beklemek daha mantıklı gibi görünüyor. Zaten ben kartı 11 bin e satsam bile 3080 - 3090 o fiyata imkanı yok düşmez.
11bin nakit bian için cazip gelmişti😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı