Admin siler misin?
Aynen satınca yükseltmeye değecek bir kart şuan 20.000 TL yada daha fazlaBence mantıksız, "bekle" denilen şeyler çok pahalandı.
Düşse de ne kadar düşer bilemiyorum. Kart 1080p de beni 5-6 sene daha idare eder mi acabaAynen satınca yükseltmeye değecek bir kart şuan 20.000 TL yada daha fazla
Yok konsol düşünmüyorum. PC ye alışınca konsol çok boş geliyorStoklar düzelip 5-6 ay stabil kalana kadar hayatta ekran kartı satmayın. Evet nakit para olarak çok gözüküyor gözünüze ama yerine koyacak hiçbir şey yok. Ha konsola geçicem diyorsanız ayrı tabi
Şimdi idare bi kart alayım bunu satıp desem idare dediğimiz kart bile 2000 den başlıyo belki de o fiyata da yok. Fiyatlar düşmezse mecbur yine 2.el almak zorunda kalacağım mining yapıldı mı vs. riskli iş o daBeklemeyi göze alıyorsanız yapın ben de benim kartı sattım 4 aydır bekliyorum.
Haklısınız galiba yükseltme için 4000 serisini beklemek daha mantıklı gibi görünüyor. Zaten ben kartı 11 bin e satsam bile 3080 - 3090 o fiyata imkanı yok düşmez.2070S gayet güzel bir kart. 3080 veya 3090 almayı düşünmüyorsanız satmak istemenizin nedeni nedir ? 1000 serisi ekran kartı kullansanız değiştirin tabi de 1660S sistemler bile 9-10 bin TL . Bence kullanıyorsanız kartınızı satmayın , değiştirmek için bir sonraki seriyi bekleyin. Çip sorunu 2022 de de devam edecek gibi görünüyor. Ayrıca Dolar/TL 8.30-8.50 seviyesinde de kalmayacak.
11bin nakit bian için cazip gelmiştiŞimdi idare bi kart alayım bunu satıp desem idare dediğimiz kart bile 2000 den başlıyo belki de o fiyata da yok. Fiyatlar düşmezse mecbur yine 2.el almak zorunda kalacağım mining yapıldı mı vs. riskli iş o da
Haklısınız galiba yükseltme için 4000 serisini beklemek daha mantıklı gibi görünüyor. Zaten ben kartı 11 bin e satsam bile 3080 - 3090 o fiyata imkanı yok düşmez.
Admin siler misin?
Yok hocam orda biraz siyaset yapmıştım düzenledim.![]()
The global chip shortage could last until 2023
Glenn O'Donnell, a vice president research director at advisory firm Forrester, believes the shortage could last until 2023.www.cnbc.com
?
Admin siler misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.