RTX 2070 ve R5 2600 Hazır Sistem Nasıldır?

Maalesef baska bir ekran karti alamam ilerde. Ondan dolayi biraz daha uzun ömürlü olsun diye rtx 2070 demistim ben.

Yok meraktan degil sadece performansı yukseltmek amacıyla oc den bahsetmistim :)
Attiginiz sistem gercekten cok guzel gorunuyor burasi hepsiburada sanirim burda pesin fiyatina taksit yapabilirmiyim eger olursa cidden harika olur 2070 ile birlikte.
O zaman hazır sistem almayın , Hepsiburada ve Vatan'da olan KDV indirimlerini bekleyin çok ciddi indirimler oluyor. 2070 ve 2K monitörlü bir pc bile toplayabilirsiniz.

3. Nesile bu kadar az kalmışken beklemelisin. Büyük ihtimal eski nesilin fiyatları düşer ya da aynı fiyata yeni nesil daha performanslı işlemci alabilirsin.
Takmışsınız 3. nesil diye testler çıkmadan konuşuyorsunuz testler çıksın o zaman önerirsiniz render işleriyle uraşmıyorsanız kesinlikle intel öneririm.

Takmışsınız 3. nesil diye testler çıkmadan konuşuyorsunuz testler çıksın o zaman önerirsiniz render işleriyle uğraşmıyorsanız kesinlikle Intel öneririm.
Olaya sadece oyun amaçlı bakmayın. İlerleyen süreçte ve hatta şimdi bile sürekli çoklu çekirdeği kullanıyoruz internet tarayıcılarında gezerken bile. Video izlerken bile. 5-10 FPS fazla veriyor diye neden o kadar fazla para versin ki insanlar.

AMD Ryzen 5 2600 985 lira
Galax GeForce RTX 2070 EX (1-Click OC) 3865 lira
Corsair Vengeance LPX DDR4 8 GB 3000 MHz Ram x2 570 lira
Seagate BarraCuda 1TB HDD 265 lira
Samsung 250GB 860 EVO 320 lira
GIGABYTE B450M S2H AMD B450 500 lira
Aerocool Tomahawk-A 600W 80+ 660 lira

7165 lira yapıyor.

Artısı ne? SSD Samsung, 16GB RAM var.

Takmışsınız 3. nesil diye testler çıkmadan konuşuyorsunuz testler çıksın o zaman önerirsiniz render işleriyle uraşmıyorsanız kesinlikle intel öneririm.

Aslında render ve twitch isiyle ugrasicam buyuk ihtimal
Olaya sadece oyun amaçlı bakmayın. İlerleyen süreçte ve hatta şimdi bile sürekli çoklu çekirdeği kullanıyoruz internet tarayıcılarında gezerken bile. Video izlerken bile. 5-10 FPS fazla veriyor diye neden o kadar fazla para versin ki insanlar.

AMD Ryzen 5 2600 985 lira
Galax GeForce RTX 2070 EX (1-Click OC) 3865 lira
Corsair Vengeance LPX DDR4 8 GB 3000 MHz Ram x2 570 lira
Seagate BarraCuda 1TB HDD 265 lira
Samsung 250GB 860 EVO 320 lira
GIGABYTE B450M S2H AMD B450 500 lira
Aerocool Tomahawk-A 600W 80+ 660 lira

7165 lira yapıyor.

Artısı ne? SSD Samsung, 16GB RAM var.

Öncelikle benim icin sistem topladığınız icin tesekkur ederim. Bide şöyle bi sorunum var cash param olmadığından taksitle alicam bu yerler pesin fiyatına taksit yaparlar mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı