RTX 2070 ve R5 3600 Sistem İçin PSU Önerisi

AgeanGothic

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Sistemim bu şekilde:
GPU: RTX 2070 Super Gaming X.
CPU: AMD Ryzen 5 3600.
RAM: 8x2 GB HyperX Fury.
Ana kart: B450 GAMING Plus Max MSI.
SSD: 960 GB Kingston.
Kasa: Corsair Spec Delta RGB 550W PSU.

Kasadan çıkan PSU kullanmak istiyorum. 550W bu sisteme yeter mi? Corsair'in kendi sitesinden baktığımda bu sisteme 416 Watt yeteceğini gördüm. Sizce 550W 80+ PSU kurtarır mı? Overclock yapmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem boştayken bir problem olmaz, ancak yük altında yetmeyebilir. Yani oyun oynarken sistemin kapanmasını istemiyorsanız mininum 600W/650W'lık bir PSU alın.

InkedUntitledc_LIzz.jpg

Son düzenleme:
10.000 lira. Ancak kasanın içinden PSU çıkarılabilir mi bilmiyorum. 550W kullanmak zorundayım.
Kasanın içinden PSU çıkarılabilir tabi ki. Ben "Bütçeniz nedir?" derken PSU için bütçenizden bahsetmiştim :)

• PSU dahil kasa önerilerim:
    • MB511 içindeki PSU sisteminize yeter fakat CW sorunu var. Bir süre kullanımdan sonra ses çıkarıyor. Coil whine ses diye aratırsanız hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
    • Versa J25 içindeki PSU'da sanırım üstteki tarzda sorunlar yok.
  • Sadece PSU önerilerim:
    • HPG 750 sisteminize gani gani yeter, overclock bile yapsanız kaldırır.
    • HD700 modeli de keza öyle, çeşitlilik olsun diye iki tane atıyorum.
Ben sizin yerinizde olsam halihazırda almayı düşündüğünüz kasayı alıp PSU'sunu üstte attıklarımdan birisiyle değiştirirdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı