Merhaba, günlerdir araştırma yapıyorum. Yaklaşık 10.000 lira bütçeyle bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Sadece bir kaç günlük bir tecrübeyle giriştim bu işe
Topladığım sistem sizce nasıldır? Eksiği fazlası var mıdır? Ben canavar bir sistem topladığımı düşünüyorum ama yine de sorayım dedim 
2700X bilerek seçildi çünkü oyundan ziyade iş içinde kullanacağım o yüzden düşürme şansım yok. Oyun olarak ise en fazla PUBG oynayacağım için 2070 bile fazla aslında ama almışken alayım diyorum. Şu an bu sistem sizce nasıl? Fiyatına göre hem uygun hem şık duruyor. Kasa konusunda yorum yapmayın Unlost Pro sisteminden gördüm ve beğendim. 4 fanı var RGB ve içerisindeki PSU ile gayet uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
HDD ve SSD bilinçli bir şekilde eklenmedi, onları ayrıca halledeceğim
M2 vs ekleyeceğim için bu şekilde 10.000 liraya tamamlayacağım zaten.
2700X bilerek seçildi çünkü oyundan ziyade iş içinde kullanacağım o yüzden düşürme şansım yok. Oyun olarak ise en fazla PUBG oynayacağım için 2070 bile fazla aslında ama almışken alayım diyorum. Şu an bu sistem sizce nasıl? Fiyatına göre hem uygun hem şık duruyor. Kasa konusunda yorum yapmayın Unlost Pro sisteminden gördüm ve beğendim. 4 fanı var RGB ve içerisindeki PSU ile gayet uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
HDD ve SSD bilinçli bir şekilde eklenmedi, onları ayrıca halledeceğim