RTX 2070 Ventus vs Armor vs Gaming

Computergeek

Decapat
Başlıktada gördüğünüz gibi bu 3 model arasında kaldım, bütçem üçüne de yetiyor fakat değer mi sizin yorumlarınızı duymak istiyorum.

1- MSI VENTUS
2- MSI ARMOR( Ventus'tan 320 TL fazla)
3- MSI GAMING( Ventus'tan 370 TL fazla Armor'dan 50TL fazla.)

Benim fikrim Ventus veya Gaming almaktan yana Armor alacağıma 50 TL daha verip Gaming alırım, siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekirdek hızları hepsinin farklı ona göre tercihini yap. Kendi sitesinden bakıp, karşılaştırabilirsin.

Bende arada kaldım ama şu an armor ile gaming z modeli arasında 700 tl var. O yüzden ventus ile armor arasında bir seçim yapmak zorundayım. Aradaki fark 170 tl. Bunu da ramlerimi 3200 mhz yerine 3000 mhz alarak kapatacağım.

Kesinlikle Gaming hatta X veya Z modeli %2-3 daha güçlü. (fiyat farkı az ise) Ventus yerine Zotac mini OC tercih edilebilir, soğutma konusunda başarılı ve OC modeli.

Son düzenleme:
Alacağınız kart çok güçlü bir kart, soğutmasını da iyi seçmenizi öneririm. Benim tercihim Gaming'den yana olurdu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı